EUROPA LEAGUE: Steaua pierde în Spania și ratează calificarea în primăvara europeană la un gol

EUROPA LEAGUE: Steaua pierde în Spania și ratează calificarea în primăvara europeană la un gol

 Villarreal - Steaua 2-1  Foto: Alexandru Dobre/MEDIAFAX

Steaua a pierdut meciul jucat pe terenul lui Villarreal, scor 1-2, și a ratat calificarea în primăvara europeană, scrie gsp.ro.

Villarreal a deschis scorul după doar un sfert de oră de joc. Mario Gaspar a centrat de pe partea dreaptă, iar Sansone a șutat. Niță nu a reușit să rețină mingea, care a revenit la fotbalistul lui Villarreal, iar acesta a deschis scorul.

Intrat la 10 minute după pauză, Achim a restabilit egalitatea la prima etingere de balon. Tamaș a reușit o trecere superbă în banda dreaptă și centrează în careu, iar Achim a reluat în poartă.

Steaua a jucat finalul de meci în inferioritate numerică după eliminarea lui Gabi Tamaș în minutul 79 și a forțat egalarea, însă Trigueros i-a readus în avataj pe spanioli în mniutul 88, când l-a prins pe Niță ieșit din poartă și a marcat cu un lob de la marginea carelui de 16 metri.

Castigatoarea grupei este Osmanlispor, care s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, cu FC Zurich.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...