EUROPA LEAGUE: Meci de infarct la Liverpool! Echipa lui Klopp a intors scorul de la 1-3 la 4-3! VIDEO

EUROPA LEAGUE: Meci de infarct la Liverpool! Echipa lui Klopp a intors scorul de la 1-3 la 4-3! VIDEO
Europa League și-a desemnat semifinalistele joi seară. Cum era de așteptat, meciul care a ținut capul de afiș a fost Liverpool - Borussia Dortmund, scor 4-3 (5-4 la general).

În semifinale merg Liverpool, Șahtior, Villarreal și Sevilla.

Liverpool și Borussia n-au dezamăgit la niciun capitol. Începând de la suporterii care au creat o atmosferă electrizantă înaintea și în timpul meciului până la superreușitele jocului, totul s-a întâmplat pe Anfield. Nemții au început excepțional și păreau să-i dea o lecție de fotbal lui Klopp, scrie gsp.ro.

După 9 minute, Borussia conducea deja cu 2-0 prin golurile lui Mkhitaryan și Aubameyang. Startul reprizei secunde a adus-o în prim plan pe Liverpool, aceasta marcând prin Origi. În minutul 57, Reus i-a mai liniștit pe nemți cu încă un gol, dar Coutinho, 9 minute mai târziu, n-a vrut să lase lucrurile așa și a reușit o superexecuție cu un șut de la 25 de metri.

Sakho a egalat în minutul 78 și avea să aducă aminte de revenirea lui Liverpool din finala Ligii Campionilor din sezonul 2004-2005, când a egalat-o pe AC Milan de la 0-3.

Și dacă la Istanbul s-a ajuns la penalty-uri, nu același lucru s-a întâmplat și la Liverpool, unde cormoranii au dat lovitura de grație în prelungirile meciului prin reușita lui Lovren. Astfel, trupa lui Klopp a obținut calificarea mult așteptată sub ochii a aproximativ 50.000 de suporteri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
10

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
67

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
151

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...