EUROPA LEAGUE! FC Botosani paraseste competitia europeana, dupa 0-1 si 0-3 cu Legia Varsovia! GALERIE FOTO, VIDEO

EUROPA LEAGUE! FC Botosani paraseste competitia europeana, dupa 0-1 si 0-3 cu Legia Varsovia! GALERIE FOTO, VIDEO
Clubul de fotbal FC Botosani a trait o experinta unica si extrem de frumoasa in aceasta vara, dupa 4 meciuri europene. Visul frumos s-a terminat insa, dupa dubla cu polonezii de la Legia Varsovia, care au castigat in Polonia cu 1-0, iar la Botosani s-au impus cu 3-0.

Botosanenii au început în atac, dar fără prea mari ocazii de poartă. De partea cealaltă, polonezii au înscris la prima ripostă. În minutul 6, Guilherme a profitat de greşeala lui Cordoş, care a preferat să iasă cu mingea din apărarea pierzînd-o, şi fotbalistul Legiei a deschis scorul.

În prima parte au existat şi două ratări uluitoare ale Legiei. Primul pe această listă a fost Duda, în minutul 31, care a scăpat singur cu portarul Iliev, a intrat în careu şi a trimis puţin peste bara transversală, deşi avea tot timpul să-şi pregătească mingea. A doua ratare i-a aparţinut lui Guilherme, în minutul 41. După o eroare a lui Cordoş, balonul a ajuns în posesia fotbalistului Legiei, iar acesta a trimis surprinzător în bara porţii.

Si botosanenii au avut cateva ocazii mari imediat dupa golul marcat de Guilherme. Mai intai Raul Costin a sutat putin pe langa poarta, dupa care Hadnagy a sutat periculos de la 20 de m, insa Kuciak a respins in corner. Acelasi Kuciak avea sa scoata mingea din vinclu, la o lovitura libera executata de Croitoru.

Totusi, urmatorul gol l-au marcat tot polonezii, care au facut 2-0 prin Nikolici din penalty, cu 7 minute înainte de finalul primei reprize. Tot el a şi obţinut lovitura de pedeapsă, după ce a fost faultat de Acsinte.

Partea secundă i-a aparţinut Legiei, care a ţinut mai mult de minge, însă şi botoşănenii au avut cîteva replici. Cea mai mare ocazie a fost cea a lui Croitoru din minutul 70, cînd a prins un şut superb de la 20 de metri, iar balonul a lovit bara transversală.

Scorul final a fost stabilit de Prjovici în minutul 83, după ce a stat la limita ofsaidului şi a fost văzut bine de un coechipier care i-a pasat, iar atacantul l-a executat pe Iliev.








































 

 

Spune-ne opinia ta