Europa League: Astra, batuta mar de Dinamo Zagreb

Europa League: Astra, batuta mar de Dinamo Zagreb

   gsp.ro

Astra Giurgiu a fost umilita de Dinamo Zagreb in Croatia, scor 5-1, intr-un meci disputat joi seara si care a contat pentru Grupa D a Europa League.

Dupa ce-a trecut de Petrolul in play-off, campioana Croatiei a mai facut o victima in randul echipelor romanesti. Astra a fost invinsa fara drept de apel la Zagreb, dupa un meci controlat in totalitate de jucatorii croati.

Prima repriza i-a apartinut atacantului algerian Soudani, care a reusit un hatrick si a stabilit scorul la pauza. Dupa pauza, Astra a presat, dar s-a apropiat cu greu de poarta lui Eduardo.

Henriquez si Coric au marcat pentru gazde in partea secunda, in timp ce golul de onoare al giurgiuvenilor a venit de la Chitu.

In celalalt meci al grupei, Red Bull Salzburg si Celtic au terminat la egalitate, scor 2-2. In urmatoarea etapa, programata peste doua saptamani, Astra va primi vizita celor de la Red Bull Salzburg.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
5

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
80

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Ioan, ucenicul Sf. Grigorie Decapolitul

astăzi, 07:00
45

Sfântul Ioan (†820) a ieșit de tânăr din lume şi iubind pe Hristos s-a dus la Sfântul Grigorie Decapolitul, care l-a făcut monah și împreună se nevoiau, plăc&acir...