Esteban Ciaccheri: ”Trebuie sa avem incredere, mai ales ca venim dupa o victorie”
SPORT

Atacantul FC Botoșani, Esteban Ciaccheri, a vorbit despre partida cu Gaz Metan Mediaș, despre Botoșani, dar si despre Costel Enache, in cadrul conferintei de presa premergatoare partidei de la Medias.

Esteban Ciaccheri: ”Trebuie sa avem incredere, mai ales ca venim dupa o victorie”

”In mod sigur va fi o partida dificila cum sunt toate de altfel. Noi trebuie sa avem incredere, mai ales ca venim dupa o victorie, ei sunt jos in clasament dar trebuie sa tratam cu seriozitate meciul si sa il castigam. Ma simt bine la Botosani, e un orasel linistit, echipa se afla pe un loc bun, obiectivul clubului, antrenorului si jucatorilor este sa joace in play-off iar eu ma simt bine, astept sa joc mai mult si sa profit atunci cand am ocazia. Un atacant isi doreste sa marcheze cat mai multe goluri, dar cateodata se intampla, cateodata nu. Important este sa te antrenezi cat mai bine in fiecare zi, si atunci cand joci sa-ti demonstrezi calitatile. Liga 1 e o liga competitiva, sunt echipe bune cu jucatori profesionisti, trebuie sa mergem pe drumul acesta, suntem pe un loc bun in clasament si partida de vineri trebuie sa o castigam orice ar fi.

Personal imi doresc sa joc cat mai mult si sa marchez. Sunt fotbalisti talentati in prima Liga din Romania. Imi plac echipele CFR Cluj, Steaua si Dinamo care au in componente jucatori profesionisti, dar si noi avem fotbalisti buni. Dar, nu pot sa spun ca am un jucator preferat din prima liga din Romania. Costel Enache, antrenorul nostru este o persoana buna, ii place ca jucatorii sa se antreneze in mod eficient pentru a putea juca meciurile in cea mai buna maniera si din punctul meu de vedere e un mare antrenor.”,
a declarat Esteban Ciaccheri, atacantul FC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta