Emotii pentru Pro Volei Botosani!

Emotii pentru Pro Volei Botosani!
Emotii pentru voleibalistele botosanene care sambata, 2 octombrie 2010, incepand cu ora 13.00, vor sustine primul meci din Campionatul National de Volei, divizia A1. Pro Volei Botosani va intalni pe teren propriu formatia CV 2004 Tomis Constanta.

Meciul se va disputa la sala Polivalenta "Elisabeta Lipa" Botosani, organizatorii sperand ca botosanenii sa vina in numar cat mai mare, pentru a sustine sportivele care si-au propus ca obiectiv clasarea pe un loc superior in cadrul campionatului national.

Misiunea nu este deloc usoara, daca tinem cont de faptul ca adversara de maine a fetelor, CV 2004 Tomis Constanta, este vicecampioana sezonului trecut, echipa constanteana urmand sa reprezinte Romania in Liga Campionilor.

Meciul de sambata va fi transmis in direct pe internet, de Live.Botosani.ro, inregistrarea evenimentului fiind disponibila ulterior pe portalul Live Botosani. 

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
59

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
404

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...