Emil Săndoi: „A fost o săptămână neagră a fotbalului românesc”

Emil Săndoi: „A fost o săptămână neagră a fotbalului românesc”

 Emil Sandoi  Sport Botosani

Tehnicianul naţionalei de tineret a României recunoaşte că fotbalul autohton trece printr-o perioadă de criză şi consideră că rezultatele înregistrate în ultima săptămână nu sunt întâmplătoare.

Emil Săndoi spune că problemele la nivelul naţionalelor de tineret şi seniori au apărut datorită numărului mare de jucători străini care vin în fotbalul românesc.  Acesta susţine că aria de selecţie este din ce în ce mai mică. 

Trebuie să recunoaştem că a fost o săptămână neagră a fotbalului românesc. Nu a fost prima şi ne-am dori cu toţii să fi fost ultima. E un moment delicat dar asta e situaţia. Suntem într-o situaţie dificilă. Nu avem jucători care să apară pe bandă rulantă. Odată cu începerea acestui campionat, aria de selecţie a noastră la echipa de tineret s-a mărit dar s-a mărit cu patru-cinci jucători, a spus Emil Săndoi.

Apariţia jucătorilor străini blochează apariţia jucătorilor tineri. În plus, nu mai avem jucători care să fie curtaţi de cluburi importante din Europa. Au fost transferuri nereuşite în străinătate. Este o situaţie care e generală în tot fotbalul românesc. Trebuie să privim cu încredere şi cu speranţă şi să facem tot ce depinde de noi să obţinem rezultate. Dacă aveam un fond foarte mare de jucători, atunci ar fi simplu, a adăugat tehnicianul.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
773

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4774

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
529

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...