Elevii lui Hagi nu reușesc să îi învingă pe cocoșii arțăgoși de la Botoșani! Scor final 2-2, după cel mai frumos meci al campionatului!

Elevii lui Hagi nu reușesc să îi învingă pe cocoșii arțăgoși de la Botoșani! Scor final 2-2, după cel mai frumos meci al campionatului!

Ce meci!!! Ce meci!!! Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani au arătat astăzi că știu fotbal în meciul cu elevii lui Hagi, disputat la Ovidiu!

Chiar dacă nu le-au ieșit toate, botoșănenii au făcut astăzi un meci demn de Champions League în compania celor de la FC Viitorul. Cu siguranță, cel puțin așa ar trebui să arate toate meciurile din prima Ligă a României.

Cert este că astăzi spectatorii nu au dat bani degeaba pe bilet - au văzut probabil cel mai frumos meci de la începutul acestui campionat!

Cocoșii arțăgoși încep meciul în forță și doar puțin le-a lipsit să deschidă scorul încă de la primele faze, dar în minutul 10, pe un atac al celor de la Viitorul, Chindriș îl împinge pe George Ganea în careu, iar arbitrul dictează penalty. În minutul 12 Eric transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă și egalează recordul lui Wesley, de 63 de goluri în Liga 1.

Câteva minute mai târziu, Golofca îl deschide pe Haruț pe partea dreaptă, acesta centrează în careu, până la Ofosu, care oprește mingea și trage în transversală. Doar norocul a făcut ca mingea să nu intre în poarta celor de la FC Viitorul în minutul 21!

Cocoșii arțăgoși presează, iar în minutul 27, Ongenda transformă o fază într-un adevărat meci de biliard: trimite o pasă superbă în careu, Papa reia din apropiere, minge ajunge prin ricoșeu la Căbuz, care respinge până la Ashkovski, iar acesta din urmă împinge mingea în poartă. 1-1!

Ca doi boxeri, cele două echipe se hărțuiesc până la finalul primei reprize, dar scorul rămâne neschimbat până la pauză.

Repriza a doua începe cu o dominarea clară a elevilor lui Hagi, iar în mintul 65, Eric centrează de pe stânga, Gabi Iancu reia cu capul în bară, mingea îi revine, iar atacantul Viitorului înscrie. Scorul devine 2-1 pentru elevii lui Hagi.

Meciul continuă, atac după atac, contraatac după contraatac, însă nici una din echipe nu reușește să-și domine cu adevărat adversarul.

Apoi avea să vină minutul 81. Cocoșii arțăgoși de la Botoșani se înfurie, Ofosu îl depășește pe Mladen și centrează din apropierea tușei din partea stângă, iar Ashkovski împinge mingea în plasă din apropiere și reușește dubla. Scorul devine 2 la 2!

În ultimele minute, deși au fost nenumărate faze de gol, nici una din echipe nu mai reușește să înscrie. Spectatorii sunt singurii câștigători: reușesc să vadă cel mai frumos meci al acestui început de campionat!

Concluzia, la finele acestui meci, este că acestea sunt cele mai spectaculoase echipe ale primei ligi a României, iar acest egal, este fără discuții, un scor echitabil!

Felicitări cocoșilor arțăgoși de la Botoșani! Cu siguranță vor face istorie în acest an în campionat!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
485

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...