Elevii lui Hagi nu reușesc să îi învingă pe cocoșii arțăgoși de la Botoșani! Scor final 2-2, după cel mai frumos meci al campionatului!

Elevii lui Hagi nu reușesc să îi învingă pe cocoșii arțăgoși de la Botoșani! Scor final 2-2, după cel mai frumos meci al campionatului!

Ce meci!!! Ce meci!!! Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani au arătat astăzi că știu fotbal în meciul cu elevii lui Hagi, disputat la Ovidiu!

Chiar dacă nu le-au ieșit toate, botoșănenii au făcut astăzi un meci demn de Champions League în compania celor de la FC Viitorul. Cu siguranță, cel puțin așa ar trebui să arate toate meciurile din prima Ligă a României.

Cert este că astăzi spectatorii nu au dat bani degeaba pe bilet - au văzut probabil cel mai frumos meci de la începutul acestui campionat!

Cocoșii arțăgoși încep meciul în forță și doar puțin le-a lipsit să deschidă scorul încă de la primele faze, dar în minutul 10, pe un atac al celor de la Viitorul, Chindriș îl împinge pe George Ganea în careu, iar arbitrul dictează penalty. În minutul 12 Eric transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă și egalează recordul lui Wesley, de 63 de goluri în Liga 1.

Câteva minute mai târziu, Golofca îl deschide pe Haruț pe partea dreaptă, acesta centrează în careu, până la Ofosu, care oprește mingea și trage în transversală. Doar norocul a făcut ca mingea să nu intre în poarta celor de la FC Viitorul în minutul 21!

Cocoșii arțăgoși presează, iar în minutul 27, Ongenda transformă o fază într-un adevărat meci de biliard: trimite o pasă superbă în careu, Papa reia din apropiere, minge ajunge prin ricoșeu la Căbuz, care respinge până la Ashkovski, iar acesta din urmă împinge mingea în poartă. 1-1!

Ca doi boxeri, cele două echipe se hărțuiesc până la finalul primei reprize, dar scorul rămâne neschimbat până la pauză.

Repriza a doua începe cu o dominarea clară a elevilor lui Hagi, iar în mintul 65, Eric centrează de pe stânga, Gabi Iancu reia cu capul în bară, mingea îi revine, iar atacantul Viitorului înscrie. Scorul devine 2-1 pentru elevii lui Hagi.

Meciul continuă, atac după atac, contraatac după contraatac, însă nici una din echipe nu reușește să-și domine cu adevărat adversarul.

Apoi avea să vină minutul 81. Cocoșii arțăgoși de la Botoșani se înfurie, Ofosu îl depășește pe Mladen și centrează din apropierea tușei din partea stângă, iar Ashkovski împinge mingea în plasă din apropiere și reușește dubla. Scorul devine 2 la 2!

În ultimele minute, deși au fost nenumărate faze de gol, nici una din echipe nu mai reușește să înscrie. Spectatorii sunt singurii câștigători: reușesc să vadă cel mai frumos meci al acestui început de campionat!

Concluzia, la finele acestui meci, este că acestea sunt cele mai spectaculoase echipe ale primei ligi a României, iar acest egal, este fără discuții, un scor echitabil!

Felicitări cocoșilor arțăgoși de la Botoșani! Cu siguranță vor face istorie în acest an în campionat!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tamara Ciofu, despre problema rezidențiatului: „Ar trebui să lupte ministrul Educației, dar nu avem ministru”

astăzi, 17:17

Deputatul botoșănean Tamara Ciofu a atras atenția, în cadrul unei conferințe de presă, că lipsa unui ministru al Educației prejudiciază grav tinerii absolvenți de Medicină și copiii c...

Ministrul Budăi reamintește: de la 1 ianuarie, salariile bugetarilor sunt mai mari. Asta, dacă nu intervin membrii noului guvern

astăzi, 16:07
102

Ministrul interimar al Muncii, Marius Budăi, a reamintit că de la 1 ianuarie, conform prevederilor actuale, salariile vor fi mărite pentru bugetari. Ceea ce a sublinit, însă, ministrul trecu...

14 secții ale Spitalului Județean rămân fără șefi, posturile sunt scoase la concurs

astăzi, 15:34
67

Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea a nu mai puțin de 14 posturi de șef de secție.Astfel, se caută coordonatori pentru...