Elevii de la "A.T. Laurian", premiati la Cupa Prieteniei la baschet de la Campulung - FOTO

Elevii de la "A.T. Laurian", premiati la Cupa Prieteniei la baschet de la Campulung - FOTO
In data de 24.11.2013 la Campulung Moldovenesc a avut loc Cupa Prieteniei editia a 13-a , cu prilejul zilelor Colegiului National "Dragos Voda", unde a participat si "Colegiului National A.T.Laurian" cu echipele de baschet fete si baieti (liceu).

Echipa de fete a fost compusa din Rotariu Alexandru, Olariu Ionela, Rotariu Ioana, Guluta Marinela si Spinosu Bianca, obtinand locul I.Echipa de baieti a fost compusa din Trifan Denis, Furtuna Razvan, Roseti Cristi,Ciubotariu Florin, Aiordachioaie Codrin si Zachiu Alexandru obtinand locul II.

Elevii Trifan Denis si Olariu Ionela au obtinut titlul de cei mai tehenici jucatori. Elevii Furtuna Razvan si Rotariu Alexandra au obtinut titlul de cel mai bun coscheter.

Profesor coordonator a fost Elena Alecsa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
75

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
239

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
600

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...