Ei sunt jucatorii doriti de FC Botosani! Unul a marcat impotriva botosanenilor, altul este dinamovist! FOTO
SPORT

Ei sunt jucatorii doriti de FC Botosani! Unul a marcat impotriva botosanenilor, altul este dinamovist! FOTO
Jucatorii de la FC Botosani se vor reuni, luni dimineata, sub comanda profesorului Cristi Pustai, pentru a pregati ultimele trei meciuri din sezonul regulat, iar mai apoi partidele din Play-Out.

Botosanenii s-au despariti inca de anul trecut de mai multi fotbalisti, printre care Raul Costin, Paul Batin sau Andrei Cordos, insa oficialii clubului pregatesc deja cateva transferuri cu care spera sa dea lovitura, asa cum a facut-o cu Ngadeu, Martinus, Dimitrov, Cabrera sau Iliev.

Luni dimineata ar urma sa ajunga la club doi jucatori spanioli, din ligile inferioare, dar si jucatori romani, precum si un jucator din Afghanistan. 

Printre care se vor prezenta la reunirea lotului se va afla si Tudorel Tudorache (foto stanga), jucator care este sub contract cu FC Botosani, dar care a fost imprumutat in Liga a III-, la Stiinta Miroslava. Tudorache a avut un parcurs bun, ba chiar a si marcat imptriva botosanenilor intr-un meci amical ce a avut loc la Roma. Cristi Pustai vrea sa-i acorde o sansa tanarului fotbalist si l-a chemat la reunire. 

Adrian Hurdubei, de la SC Bacau, si Marius Tomozei, de la CSM Ramnicu Valcea, sunt alti doi jucatori care vor ajunge la Botosani. 

Hurdubei este nascut in anul 1990 si poate evolua pe mai multe posturi: mijlocas stanga, mijlocas central sau atacant. Acesta a mai evoluat pentru Farul Constanta sau FCM Bacau si are 70 de partide in liga secunda din Romania, marcand 16 goluri. 

Tomozei, in varsta de 26 de ani, este fundas dreapta si pana sa ajunga la Ramnicu Valcea a mai evoluat pentru FC Caransebes, ASA Targu Mures, Metalul Resita sau FC Snagov, dar si in prima liga din Republica Moldova, la FC Costuleni, unde a bifat 4 meciuri. In liga a doua din Romania a jucat in 64 de meciuri, reusind sa marcheze si 4 goluri. 


(Adrian Hurdubei - foto sus)

(Marius Tomozei - foto sus)

Un alt fotbalist de care FC Botosani este interesata este dinamovistul Bogdan Gavrila. Presedintele Cornel Sfaiter a discutat atat cu conducerea celor de la Dinamo Bucuresti, cat si cu jucatorul, insa sunt sanse mici ca transferul sa se realizeze pentru ca jucatorul nu este incantat de FC Botosani.

In schimb, afghanul Modjieb Jamali va ajunge la Botosani si va fi testat de Cristi Pustai in perioada de pregatire. Modjieb Jamali are 24 de ani si vine de la Metalul Resita. Acesta este mijlocas stanga si are cetatenie germana, evoluand in ligile inferioare din Germania, inainte de ajunge la Romania.


 

 

Spune-ne opinia ta