EGALUL sucevenilor! Inter Dorohoi a remizat cu Bucovina II Pojorata, in meciul tur al barajului pentru Liga a III-a! FOTO

EGALUL sucevenilor! Inter Dorohoi a remizat cu Bucovina II Pojorata, in meciul tur al barajului pentru Liga a III-a! FOTO
Campioana Ligii a IV-a la fotbal din judetul Botosani, Inter Dorohoi, a scos doar o remiza alba, sambata dupa-amiaza, in fata campioanei judetului Suceava, Bucovina II Pojorata.

Meciul a fost unul destul de modest, mult mai slab decat partida din finala Cupei Romaniei - Faza Judeteana, atunci cand Inter-ul a invins pe Luceafarul Mihai Eminescu. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost în minutul 32, atunci Mandache a şutat din interiorul careului dar goalkeeperul sucevean a reuşit să respingă.

În minutul 40, oaspeţii au rămas în zece oameni, dupa ce Cornel Ilie l-a lovit la un duel aerian pe Negruţ iar arbitrul i-a acordat direct cartonaş roşu.

În minutul 54, Inter Dorohoi a avut o ocazie incredibilă, atunci cand Moisa a scapat pe contraatac, si a şutat din interiorul careului, portarul oaspeţilor reusind sa respinga până la Negruţ care a reluat insa cu capul din şase metri, pe lângă poartă. Peste 6 minute, Moisa scapă din nou singur spre poarta oaspeţilor dar goalkeeperul Ionuţ Puianu a ieşit în afara careului şi a blocat. Acelaşi Moisa a avut şansa golului dar a şutat mult peste poartă, din interiorul careului.

Cu trei minute inainte de finalul meciului s-a restabilit egalitatea şi la numărul de jucători. Cristian Antonescu a văzut direct cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar.

Partida retur va avea loc pe 27 iunie, incepand cu ora 17:30. In caz de egalitate cu goluri, Inter Dorohoi va promova in Liga a III-a, pentru ca ar avea gol sau goluri marcate, in deplasare, mai multe decat adversarul.








 

 

Spune-ne opinia ta