Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO
SPORT

FC Botoșani a remizat cu Dinamo, 0-0, și urca pe locul 4 in Liga 1. Ambele echipe puteau da lovitura pe final, dar Cobrea și Penedo au fost în zi mare. Tot intr-o zi mare au fost si cei 3.000 de fani botosaneni care au indurat frigul si ploaia.

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.

Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea înșelătoare a lui Filip a fost la un pas să-l păcălească pe Cobrea. Goalkeeper-ul botoșănenilor s-a repliat însă și a respins mingea în lateral.

În minutul 53, gazdele au rămas în 10, după ce fostul dinamovist Nicolae Mușat a avut o intrare extrem de dură asupra lui Hanca.

Cu om în plus, Dinamo s-a aruncat în atac pentru a forța victoria. Costache l-a servit excelent pe Nemec în minutul 59, dar slovacul a ratat inexplicabil din doar câțiva metri, potrivit gsp.ro.

În minutul 63, Nemec i-a întors serviciul lui Costache, însă tânărul dinamovist a fost blocat în ultimul moment de Burcă.

Dinamo a avut o ocazie uriașă în minutul 73. "Câinii" au plecat pe un contraatac periculos, Cobrea a respins în față șutul lui Rivaldinho, mingea a ajuns la Nemec, care a trimis însă mult peste dintr-o poziție favorabilă.

Trei minute mai târziu, egalitatea numerică a fost restabilită după ce Katsikas l-a faultat dur pe Kuku.

Cu 10 minute înainte de final, Dinamo a avut o nouă ocazie uriașă, Miron respingând miraculos șutul lui Rivaldinho la care Cobrea ar fi fost bătut.

În minutul 83, Laurențiu Buș a prins un șut bun, însă Penedo a fost din nou atent și a respins în lateral.

Cobrea i-a salvat pe botoșăneni în minutul 84, respingând în corner șutul lui Rivaldinho de la marginea careului.

FC Botoșani a urcat pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo e în continuare în afara play-off-ului. "Câinii" sunt pe șapte, cu 21 de puncte, la două lungimi de Viitorul, cu care are meci direct etapa viitoare.































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
282

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
411

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...