Egalitate între Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani! Echipa probabilă a botoșănenilor!

Egalitate între Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani! Echipa probabilă a botoșănenilor!
Formatia pregatita de Cristi Pusai, Gaz Metan Medias, primeste in aceasta seara vizita echipei FC Botosani. 

Acesta este cel de-al cincilea duel intre cele doua formatii, in Liga 1. In precedentele patru meciuri, cele doua formatii au castigat cate un meci pe terenul adversarei, iar doua partida s-au terminat la egalitate

La primul meci dintre cele doua formatii, ce a avut loc in 2013, rezultatul a fost 2-1 pentru Botosani, dupa golurile marcate de George Cirjan si Attila Hadnagy. A urmat un 2-2 pe Municipal, partida in care Dan Roman si-a rupt piciorul. 

In sezonul urmator, Gazul s-a impus cu 3-0 pe Municipal, la meciul din Etapa 1, iar un retur cele doua echipe au remizat din nou, scor 1-1.

Casa de pariuri "Casa Pariurilor" afiseaza cote egale, de 2,95, atat pentru o victorie a gazdelor, cat si pentru o eventuala victorie a botosanenilor. Pentru rezultatul de egalitate cota este de 3,10.

Echipa probabil a celor de la FC Botosani: Iliev - Dimitrov, Miron, Plămadă, Musat - Fulop, Vasvari, Bordeianu - Astafei, Matulevicius, Golofca.
Rezerve: Albut, Patache, Juncanaru, Fulop L., Burca, Greu, Morutan.


Meciul dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani va avea loc luni seara, incepand cu ora 18:30, in direct pe Digi, Dolce si Look, dar si LIVE-TEXT pe Stiri.Botosani.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
473

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...