Edi Iordănescu: Era frustrant dacă nu reuşeam să câştigăm acest joc

Antrenorul echipei Astra s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de elevii săi în meciul cu FC Botoşani. Edi Iordănescu a spus că s-au întâlnit două echipe bune ale campionatului şi echipa sa a dat dovadă de caracter. 

Edi Iordănescu: Era frustrant dacă nu reuşeam să câştigăm acest joc

Totuşi acesta şi-a taxat jucătorii pentru greşelile făcute în timpul meciului, cele mai grave fiind eliminarea lui Abang şi lovitura de la 11 metri dată de central în urma unei erori a lui Iliev.

Tehnicianul a spus că rezultatele pozitive ar putea aduce mai aproape şi patronul echipei, după o perioadă în care s-a implicat mai puţin. 

"Era foarte frustrant sa nu reuşim sa câştigăm acest joc. S-a întâlnit două echipe bune ale campionatului. Echipa oaspete este una omogenă, cu experienţă, pe când noi în reconstrucţie. Felicit echipa pentru că s-a dat dovadă de un caracter extraordinar. A fost o evoluţie extraordinară în ultima perioadă. Tot din cauza noastră ca am fost naivi am ajuns sa jucam în inferioritate şi să fim egalaţi Suntem imaturi în anumite momente şi trebuie să fim abili. Din păcate noi ne punem singuri piedici. E clar că sunt anumite chestii individuale pe care nu le putem antrena, ţine de anumite chestiuni individual", a declarat Edi Iordănescu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teodorovici insista sa faca reduceri de personal la stat: Concedierile se decid pana la finalul acestui an

astăzi, 13:43
51

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca ar trebui facuta o analiza cu privire la schema de personal din ministere, deoarece exista institutii in care functiile de suport depasesc 30% si es...

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
171

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
553

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...