Edi Iordanescu: ”Am intalnit o echipa care a avut un parcurs excelent”
SPORT

In urma victoriei de la Botosani, scor 3-1, Astra Giurgiu a acumulat 18 puncte si a urcat pe locul trei in clasamentul Ligii 1.

Edi Iordanescu: ”Am intalnit o echipa care a avut un parcurs excelent”

La finalul partidei de aseara, Edi Iordanescu, antrenorul oaspetilor, a tinut sa-si felicite jucatorii pentru rezultat, dar mai ales pentru jocul prestat.

”Vreau sa-mi felicit echipa pentru joc, ma refer la joc si in mod special la rezultat. Sigur, daca rezultatul vine in urma unui joc concludent si consistent, atunci cu atat mai mult ne bucura acest lucru. Ne asteptam la un meci foarte greu, sunt multe motive pentru care spun asta. In primul rand intalneam o echipa care acasa reprezinta o forta, o echipa care pana la urma urmei era neivinsa pe teren propriu. Am intalnit o echipa care a avut un parcurs excelent pana in acest moment si cred ca are si forta sa depaseasca aceasta seara, o echipa care are aspiratii la Play-Off. Chiar daca lupta e lunga, in cazul unui esec se distanta adversarul nostru si nu era bine. E o seara fericita pentru noi si am ramas in fruntea clasamentului. Nu a fost si nu este o perioada usoara pentru noi. A fost o vara fierbinte pentru noi, calendarul a fost foarte aglomerat, am avut 5 jocuri in prima luna. Jucatorii au venit pe parcurs si nu sunt toti la acelasi nivel. Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca au plecat jucatori foarte valorosi, jucatori care sunt in circuitul echipei nationale sau care au performante in alta parte si ma refer la cei de la Steaua si nu numai. In ciuda faptului ca bugetul s-a redus la 50 % continuam sa facem performanta.Obiectul nostru este clasare in primele 6, adica sa ne calificam in Play-Off.”, a declarat Edi Iordanescu.

 

Spune-ne opinia ta