Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

 Emil Sandoi Antrenor Nationala Romaniei de Tineret  Sport Botosani

Elevii selecţionerului Emil Săndoi vor efectua trei antrenamente în Botoşani din care două pe stadionul Municipal şi unul pe terenul bazei sportive Victoria.

Echipa naţională de tineret a României va ajunge vineri seară în Botoşani urmând ca sâmbătă dimineaţă să efectueze o scurtă şedinţă de pregătire pe stadionul Municipal. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată cel care se ocupă în mod direct de organizarea acestei partide susţine că delegaţia României va veni cu un avion până la Suceava de unde va fi preluată de un autocar.

Echipa naţională va ajunge la Botoşani vineri seară la ora 19.00 şi va fi cazată la Hotelul Maria. Sâmbătă va avea un antrenament la ora 16.30 pe stadionul Municipal, după care duminică va avea un antrenament de la ora 11.00 pe stadionul Victoria, a spus Cornel Şfaiţer.

"Luni va fi antrenamentul oficial pe stadionul Municipal de la ora 12.00 în timp ce Insulele Feroe vor avea antrenamentul de la ora 14.00. Toate antrenamentele vor fi deschise publicului şi probabil vor fi destul de mulţi botoşăneni care vor merge să vadă naţionala lui Emil Săndoi, a adăugat oficialul. Cât priveşte naţionala Insulelor Feroe aceasta va fi cazată la hotelul Rapsodia, iar arbitrii şi observatorii vor fi sta la Hotelul din complexul Europa.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2823

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
974

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
431

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...