Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

 Emil Sandoi Antrenor Nationala Romaniei de Tineret  Sport Botosani

Elevii selecţionerului Emil Săndoi vor efectua trei antrenamente în Botoşani din care două pe stadionul Municipal şi unul pe terenul bazei sportive Victoria.

Echipa naţională de tineret a României va ajunge vineri seară în Botoşani urmând ca sâmbătă dimineaţă să efectueze o scurtă şedinţă de pregătire pe stadionul Municipal. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată cel care se ocupă în mod direct de organizarea acestei partide susţine că delegaţia României va veni cu un avion până la Suceava de unde va fi preluată de un autocar.

Echipa naţională va ajunge la Botoşani vineri seară la ora 19.00 şi va fi cazată la Hotelul Maria. Sâmbătă va avea un antrenament la ora 16.30 pe stadionul Municipal, după care duminică va avea un antrenament de la ora 11.00 pe stadionul Victoria, a spus Cornel Şfaiţer.

"Luni va fi antrenamentul oficial pe stadionul Municipal de la ora 12.00 în timp ce Insulele Feroe vor avea antrenamentul de la ora 14.00. Toate antrenamentele vor fi deschise publicului şi probabil vor fi destul de mulţi botoşăneni care vor merge să vadă naţionala lui Emil Săndoi, a adăugat oficialul. Cât priveşte naţionala Insulelor Feroe aceasta va fi cazată la hotelul Rapsodia, iar arbitrii şi observatorii vor fi sta la Hotelul din complexul Europa.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
589

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
108

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...