Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

Echipa naţională a României va ajunge vineri în jurul orei 19.00

 Emil Sandoi Antrenor Nationala Romaniei de Tineret  Sport Botosani

Elevii selecţionerului Emil Săndoi vor efectua trei antrenamente în Botoşani din care două pe stadionul Municipal şi unul pe terenul bazei sportive Victoria.

Echipa naţională de tineret a României va ajunge vineri seară în Botoşani urmând ca sâmbătă dimineaţă să efectueze o scurtă şedinţă de pregătire pe stadionul Municipal. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată cel care se ocupă în mod direct de organizarea acestei partide susţine că delegaţia României va veni cu un avion până la Suceava de unde va fi preluată de un autocar.

Echipa naţională va ajunge la Botoşani vineri seară la ora 19.00 şi va fi cazată la Hotelul Maria. Sâmbătă va avea un antrenament la ora 16.30 pe stadionul Municipal, după care duminică va avea un antrenament de la ora 11.00 pe stadionul Victoria, a spus Cornel Şfaiţer.

"Luni va fi antrenamentul oficial pe stadionul Municipal de la ora 12.00 în timp ce Insulele Feroe vor avea antrenamentul de la ora 14.00. Toate antrenamentele vor fi deschise publicului şi probabil vor fi destul de mulţi botoşăneni care vor merge să vadă naţionala lui Emil Săndoi, a adăugat oficialul. Cât priveşte naţionala Insulelor Feroe aceasta va fi cazată la hotelul Rapsodia, iar arbitrii şi observatorii vor fi sta la Hotelul din complexul Europa.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
251

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
236

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
56

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...