Echipa lui Paul Cucu, CSS Botosani, locul II la un turneu din Republica Moldova!

Echipa lui Paul Cucu, CSS Botosani, locul II la un turneu din Republica Moldova!
In perioada 16-18 ianuarie, juniorii de la CSS Botosani (grupa 1999-2000) si CS Flacara Flamanzi (1998) au participat la un turneu international organizat la Balti (Rep. Moldova), unde au fost invitate echipe din 3 tari: Romania, Ucraina si Moldova.

Elevii pregatiti de prof. Paul Cucu de la CSS Botosani au fost repartizati in grupa B, alaturi de inca 3 echipe: Saxan Tomai, Bucovina Cernauti si SS Briceni, in timp ce CS Flacara Flamanzi a jucat in grupa A, impotriva echipelor Moldova Balti, SS Drochia si Iscra Stali Ribnita.

Rezultate grupa A

CS Flacara Flamanzi – Moldova Balti…1-3
CS Flacara Flamanzi – SS Drochia…4-5
CS Flacara Flamanzi – Iscra Stali Ribnita…0-6

Rezultate grupa B

CSS Botosani – Bucovina Cernauti…6-2
CSS Botosani – Saxan Tomai…5-3
CSS Botosani – SS Briceni…9-0

Desi juniorii de la CSS Botosani (1999-2000) au jucat la o grupa de varsta mai mare (1998) au reusit sa castige grupa B si au intalnit in finala pe Moldova Balti, castigatoarea grupei A. Diferenta de varsta si-a spus insa cuvantul, echipa din Republica Moldova reusind sa se impuna cu scorul de 3-1.

Cel mai bun marcator al turneului a fost dorohoianul Danut Grosu, de la CSS Botosani, care a reusit sa inscrie 10 goluri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
119

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
102

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...