Echipa feminină de gimnastică a României, momentan în grafic pentru calificarea la Rio

Echipa feminină de gimnastică a României, momentan în grafic pentru calificarea la Rio
Echipa feminină de gimnastică a României ocupă locul al doilea, devansată de echipa Australiei, sâmbătă, după prima subdiviziune a turneului preolimpic de la Rio de Janeiro.

Echipa noastră, condusă de pe margine de Lucian Sandu, a acumulat 216,569 puncte, în timp ce Australia a totalizat 218,428 puncte. Pentru România au evoluat Diana Bulimar, Maria Holbură, Anamaria Ocolişan, Cătălina Ponor, Dora Vulcan şi Silvia Zarzu, anunta DigiSport.ro.

Cătălina Ponor a obţinut cea mai mare notă dintre gimnastele noastre, 14,600, dar a ratat la sărituri (12,333), după cum Diana Bulimar a ratat la paralele (11,733), însă Ocolişan şi Vulcan au luat note mici la paralele, iar Vulcan şi Zarzu, la sol.

La sărituri, România a obţinut un total de 56,123 puncte, la paralele am totalizat 50,599 puncte, cu peste patru puncte mai puţin decât Australia, la bârnă am avut două puncte în plus, 55,007 puncte faţă de 52,898, la sol am avut un punctaj mai bun, 54,840.

În următoarele trei subdiviziuni vor evolua echipele Braziliei, Elveţiei, Germaniei, Coreei de Sud, Belgiei şi Franţei. Doar primele patru clasate se vor califica la Jocurile de la Rio.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
12

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
84

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...