DRAMATISM la baraj! Inter Dorohoi a promovat in Liga a III-a, dupa loviturile de departajare!

DRAMATISM la baraj! Inter Dorohoi a promovat in Liga a III-a, dupa loviturile de departajare!
Inter Dorohoi a reusit o performanta istorica, promovand in Liga a III-a dupa doar doi ani de la infiintare. Dorohoienii au trecut cu emotii de Bucovina II Pojorata, abia dupa executarea loviturilor de departajare.

Partida retur dintre cele doua echipe a avut loc la Vatra Dornei, iar gazdele au avut prima ocazie de gol in minutul 8, atunci cand au trimis balonul in bara. Bucovina a dominat clar prima repriza si au trecut de cateva ori pe langa deschiderea scorului.

In startul reprizei secunde gazdele au trecut din nou pe langa deschiderea scorului, atunci cand au beneificiat de lovitură liberă de la 35m stânga, Satco a respins imprecis și după o bâlbâială în careu decarul gazdelor a șutat pe lângă portarul dorohoienilor, dar Aghiorghjiesei a respins în extremis.

In minutul 62 a venit si prima mare ocazie a dorohoienilor, atunci cand Netbay a executat o lovitura de colt, mingea a ajuns la Mandache, care a trimis balonul in bara. Terminate din punct de vedere fizic, cele doua formatii au incheiat la egalitate cele 90 de minute, astfel ca au fost nevoite sa mai joace inca 30 de minute de prelungiri. 

Lipsa antrenamentelor s-a observat si dupa 120 de minute scorul era tot 0-0, cu putine ocazii de gol, astfel ca a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare.

Bucuvina a executat prima si a deschis scorul, in timp ce dorohoienii au ratat. Cea de-a doua serie de lovituri nu a adus modificari pe tabela, pentru ca ambele echipe au ratat, scorul fiind in continuare 1-0. A urmat cea de-a treia serie, atunci cand Bucovina a ratat, iar Inter Dorohoi a marcat, reusind egalarea. In penultima serie de lovituri de departajare ambele formatii au inscris si s-a ajuns ultima serie, acolo unde gazdele au ratat, iar dorohoienii au marcat golul promovarii.

Inter Dorohoi devine cea de-a trei echipa prezenta in esaloanele superioare Ligii a IV-a ale fotbalului romanesc, judetul Botosani avand echipe in Liga 1, Liga 2 si Liga 3. Mai mult de atat, municipiul Dorohoi se poate lauda ca este unul dintre putinele orase din tara care are echipe in Liga 3 si Liga 2.


 Costel Boteanu si-a dat demisia inaintea meciului retur

Inter Dorohoi a ramas fara antrenor chiar inaintea partidei retur de la Vatra Dornei, dupa ce Costel Boteanu a parasit echipa. Din cate se pare au existat niste neintelegeri intre acesta si patronul clubului, dupa ce cel din urma ar fi dat afara un jucator fara instiintarea antrenorului.

 Partida de la Vatra Dornei a fost condusa de pe banca de secundul Gabriel Carausu.

 

Spune-ne opinia ta