DRAMA lui Istvan Fulop! Era sa-si piarda piciorul, dar gandeste pozitiv: "Alta varianta nu am, decat sa tin capul sus"

DRAMA lui Istvan Fulop! Era sa-si piarda piciorul, dar gandeste pozitiv: "Alta varianta nu am, decat sa tin capul sus"
Tinut departe de teren de cea mai grava accidentare din cariera, Istvan Fulop e sigur ca FC Botosani se va califica in turul doi al Europa League.

Mijlocasul botosanenilor s-a accidentat grav in partida cu Astra Giurgiu, scor 2-0, disputat pe 7 martie 2015 si de atunci umbla prin spitale pentru a se recupera. A fost diagnosticat initial cu entorsa de gradul I, insa ajuns la o clinica din Bucuresti si in urma unui control RMN, fotbalistul a fost diagnosticat cu ruptură de ligament.

S-a intors la Botosani, insa dupa un timp piciorul s-a umflat, astfel ca s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, iar medicii botosaneni i-au recomandat sa mearga din nou la clinica din Bucuresti. Acolo a aflat ca piciorul s-a infectat, iar in cazul in care nu se prezenta la timp putea sa-i fie amputat.

"Momentan sunt la Bucuresti si ma pregatesc sa merg la recuperare. Piciorul s-a infectat si este adevarat ca putea sa-l amputeze, dar eram departe. Mai am de tras o luna si sper sa fie bine. Inca nu stiu cand as putea sa alerg din nou, mai intai sa vadem cum decurge recuperarea. Sper sa treaca toate problemele. Alta varianta nu am, decat sa tin capul sus", ne-a declarat Istvan Fulop.

Chiar daca este departe de echipa acesta le tine pumnii colegilor si este sigur ca FC Botosani va invinge pe Tkshinvali.

"Eu spun ca batem cu 2-0 si ne calificam mai departe. Despre campionat pot sa spun ca o sa fie mai greu ca anul trecut. Sper ca jucatorii noi sa se integreze cat mai repede", a mai spus jucatorului Botosaniului.

Istvan Fulop are 25 de ani si este la FC Botosani din anul 2012, iar in acest an a devenit tatic.

 

Spune-ne opinia ta