Dragomir se simte tradat de FC Botosani: "Mi-au jurat credinţă şi au votat cu el"

Dragomir se simte tradat de FC Botosani: "Mi-au jurat credinţă şi au votat cu el"
Dumitru Dragomir a pierdut joi alegerile la LPF, iar aseara a vorbit la Realitatea TV despre cei care l-au tradat. Printre cei enumerati se numara si Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, care i-ar fi promis lui Dragomir ca il voteaza si nu a facut-o.

"Nişte prieteni care îmi jurau credinţă m-au trădat. Ioan Niculae (n.r. de la Astra) a venit de dimineaţă şi mi-a spus că îmi va fi prieten toată viaţa, dar votează cu Gino. Îl voi aprecia toată viaţa. Eu cu alţii am o problemă, cu oamenii care au venit ei la mine, cu oameni cu care am copilărit, ca Porumboiu. I-am făcut mai mult bine în viaţă decât mi-a făcut el. A venit acum o săptămînă la restaurant, a mâncat nişte crenvurşti, mi-a spus să n-am o îndoială în privinţa lui.

Sau Nicolae la Braşov, pentru el îmi puneam o mână aşa, să mi-o taie. Cu ce-o fi fost el şantajat? Sau Dinamo, eu am înfiinţat clubul ăsta modern, cu Tărăcilă şi Dinu. L-au trimis pe băiatul lor, care aseară m-a chemat să-mi spună ce s-a întâmplat la întâlnirea la care a venit premierul Ponta şi Dragnea (n.r. Bogdan Bălănescu). Nu sunt supărat că nu m-au votat, ci că nu mi-au spus dinainte. Pe Ionuţ Negoiţă l-am considerat ca pe un copil al meu. Pe Anghelache... ştiam eu.

Pe cei de la Târgu Jiu i-am înţeles. Că e puşcăria pe ei. Eugen Pîrvulescu a venit la mine în birou şi mi-a spus că indiferent ce se întâmplă, el votează cu mine. Şi a votat invers. Cum să nu-i apreciez pe Gheorghe Ştefan şi pe Niculae de la Astra? Ăştia au venit la mine şi mi-au spus. Dinu Gheorghe mi-a arătat hârtia că votează cu Gino.

CFR Cluj a votat cu Gino, U Cluj cu mine, cred, iar cei de la Botoşani mi-au jurat credinţă şi au votat cu el, a venit altcineva din partea lor la alegeri. Nu vroiam ca Steaua să voteze cu mine. Bănuiesc că Gigi le-a transmis din puşcărie. Cred că i s-au promis şi lui multe. Dar nu vreau să-i fac rău. CFR Cluj nu ştiu cu cine a votat, dar cu ei. Cred că Universitatea a votat cu noi.

Botoşaniul a venit şi mi-a jurat credinţă preşedintele, azi a venit altcineva la vot şi a votat cu ei. Ploieştiul nu ştiu, a fost aseară la întâlnire cu ei, dar cred că alături ei. Săgeata nu ştiu cum a votat, dar primarul de acolo e un caracter ales. La Corona au venit doi băieţi tineri, pe care nu i-am mai văzut, şi mi-au zis drept în faţă: am primit ordin să votăm cu Gino. Ce să mai, deşi am fost ca o linie roşie peste toţi, acum am fost curăţat politic, asta e viaţa. De un an şi două luni am avut salariul 15.000 de euro. 16 ani am avut 3.000 de euro pe lună", a spus Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

În final, Dragomir a spus că nu va candida pentru postul de preşedinte al FRF după retragerea lui Mircea Sandu şi speră să fie desemnat preşedinte de onoare la Ligă.

"Cred că voi fi ales preşedinte de onoare la Ligă, doi-trei-patru-cinci ani. Nu candidez la Federaţie, mie îmi mai trebuie stres acuma?", a mai spus Dragomir.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
6

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
41

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
215

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...