Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

   captura DigiSport

Marius Croitoru a fost diagnosticat, luni dimineata, cu dubla fractura de mandibula, iar televiziunea care a transmis meciul dintre FC Vaslui si FC Botosani a cautat in arhiva momentul in care capitanul botosanenilor a fost lovit in plina figura.

In minutul 35, Liviu Antal a avut o interventie de K1, lovindu-l pe Croitorul cu genunchiul in maxilar. Centralul partidei, Istvan Kovacs, care a arbitrat aseara mai mult pro-gazde, nu a dat nici macar fault.

Dupa impact, Croitoru s-a verificat dintii din gura si se tinea de maxilar, insa a dat dovada de un jucator de caracter si a continuat partida, in ciuda durerilor.

In minutul 71, Croitoru a fost eliminat, insa nu s-a dus la medic sa vada ce are, preferand sa se alature galeriei botosanenilor.

"Nu a fost intenționată lovitura, îl cunosc bine pe Antal și nu se pune problema.", a declarat Marius Croitoru pentru Sport Total FM.

Citeste si: Accidentare DURA pentru Marius Croitoru: DUBLA FRACTURA DE MANDIBULA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1138

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
363

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
287

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...