Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

   captura DigiSport

Marius Croitoru a fost diagnosticat, luni dimineata, cu dubla fractura de mandibula, iar televiziunea care a transmis meciul dintre FC Vaslui si FC Botosani a cautat in arhiva momentul in care capitanul botosanenilor a fost lovit in plina figura.

In minutul 35, Liviu Antal a avut o interventie de K1, lovindu-l pe Croitorul cu genunchiul in maxilar. Centralul partidei, Istvan Kovacs, care a arbitrat aseara mai mult pro-gazde, nu a dat nici macar fault.

Dupa impact, Croitoru s-a verificat dintii din gura si se tinea de maxilar, insa a dat dovada de un jucator de caracter si a continuat partida, in ciuda durerilor.

In minutul 71, Croitoru a fost eliminat, insa nu s-a dus la medic sa vada ce are, preferand sa se alature galeriei botosanenilor.

"Nu a fost intenționată lovitura, îl cunosc bine pe Antal și nu se pune problema.", a declarat Marius Croitoru pentru Sport Total FM.

Citeste si: Accidentare DURA pentru Marius Croitoru: DUBLA FRACTURA DE MANDIBULA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
52

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
345

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
88

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...