Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

Dovada de caracter! Croitoru a jucat 36 de minute cu maxilarul fracturat, dupa intrarea de K1 a lui Antal! VIDEO

   captura DigiSport

Marius Croitoru a fost diagnosticat, luni dimineata, cu dubla fractura de mandibula, iar televiziunea care a transmis meciul dintre FC Vaslui si FC Botosani a cautat in arhiva momentul in care capitanul botosanenilor a fost lovit in plina figura.

In minutul 35, Liviu Antal a avut o interventie de K1, lovindu-l pe Croitorul cu genunchiul in maxilar. Centralul partidei, Istvan Kovacs, care a arbitrat aseara mai mult pro-gazde, nu a dat nici macar fault.

Dupa impact, Croitoru s-a verificat dintii din gura si se tinea de maxilar, insa a dat dovada de un jucator de caracter si a continuat partida, in ciuda durerilor.

In minutul 71, Croitoru a fost eliminat, insa nu s-a dus la medic sa vada ce are, preferand sa se alature galeriei botosanenilor.

"Nu a fost intenționată lovitura, îl cunosc bine pe Antal și nu se pune problema.", a declarat Marius Croitoru pentru Sport Total FM.

Citeste si: Accidentare DURA pentru Marius Croitoru: DUBLA FRACTURA DE MANDIBULA

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
197

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
255

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
469

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...