Două botoșănence vor reprezenta România la Campionatele Balcanice de marș din Ucraina

Două botoșănence vor reprezenta România la Campionatele Balcanice de marș din Ucraina

Campionatele Balcanice de marş de la Ivano-Frankovsk (Ucraina) se vor desfăşura conform programării iniţiale, pe 14 martie, a anunţat Asociaţia Balcanică de Atletism într-un comunicat.

„Având în vedere situaţia curentă cu epidemia de coronavirus şi măsurile globale luate pentru a limita răspândirea virusului, dorim să vă asigurăm că nu va exista o anulare sau o amânare a Campionatelor Balcanice de marş'', au anunţat oficialii.

Comitetul local de organizare a avut o serie de consultări cu autorităţile ucrainene şi cu consiliul local din Ivano-Frankovsk, ajungând la concluzia că nu sunt motive pentru măsuri extraordinare. Toate măsurile de precauţie au fost luate pentru a minimaliza riscul de infecţie, astfel că evenimentul va avea loc conform planificării, pe 14 martie'', precizează organizatorii.

România va fi reprezentată de 12 atleţi la Campionatele Balcanice de marş, după cum a anunţat FRA.

La seniori, în probele de 20 km, vor concura Mihaela Acatrinei, Ana Veronica Rodean (ambele de la CS Unirea Alba/CSU Reşiţa), Ionuţ Pleşu şi Pavel Remus Rădoi (ambii de la CSU Reşiţa/CSM Reşiţa).

La juniori, în probele de 10 km, vom fi reprezentaţi de Maria Diana Lătăreţu (CSM Craiova), Delia Elena Loghin (LPS Botoşani), Gabriel Viorel Miloşi (CS Muscel) şi Ion Adrian Dumitru (CS Muşcel/LPS Muşcel).

În probele de 5 km, la cadeţi, vor evolua Vasilica Clicinschi (LPS Botoşani), Ana Maria Bolohan (CSŞ Hunedoara/CSU Reşiţa), Darius Melenciuc (CSM Suceava) şi David Ciobotaru (LPS Suceava).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
20

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
92

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
196

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...