Dinamovistii se revolta ca stelistii: "Sa plece toata conducerea!"

Dinamovistii se revolta ca stelistii: "Sa plece toata conducerea!"

 "Sa plece toata conducerea!"  

Demiterea lui Dario Bonetii de la Dinamo dupa o adevarata telenovela cand unii actionari il anuntau ca antrenor iar altii nici nu voiau sa auda de el i-a scos din minti pe fanii lui Dinamo!

Revolta de la Steaua  a fost copiata si in Stefan cel Mare unde fanii anunta valuri de proteste la adresa conducerii dinamoviste dupa modelul din Ghencea.

Fanii lui Dinamo au postat deja un comunicat pe site-ul suporterilor dinamomania.net prin care contesta conducerea si le cer lui Badea, Borcea, Turcu si familiei Becali sa plece de la Dinamo!

"Dupa 20 de ani de la Revolutie, in Romania dictatura inca nu a fost abolita; se regaseste in fotbalul nostru. Dictatorii sunt mai multi, doar scrupulele mai putine. Romanii inca nu s-au saturat de somn, iar somnul asta naste monstri. Ultima proba de smecherie a dictaturii transformate in oligarhie mafiota, este mazilirea lui Dario Bonetti de pe banca lui Dinamo, mazilire la care au luat parte: Turcu, Borcea, Giovani si restul clanului, Netoiu, Badea.

Care dintre sus-numitii a avut, in ceea ce priveste clubul Dinamo, vreo initiativa in sens pozitiv, care sa merite aprecierea si respectul suporterilor dinamovisti? EVIDENT: NICI UNUL! Pentru ca scopul lor in toata aceasta bisnita este capatuiala! Dar se bat pe o paine ce nu li se cuvine...

De fapt, in acest moment, situatia este si mai grava: nu exista un plan de management, actionarii nu mai au cu ce credita clubul, centrul de copii si juniori e in moarte clinica (va dati seama, daca am ajuns ca la echipa a doua sa il avem in poarta pe Curca, in loc sa rodam tineri?... care Curca, a incasat 10 goluri in doua meciuri! Asta in timp ce peste 20 de fotbalisti, impreuna cu seful CCJ, Ilie Alexe, au fost luati, in corpore, la Academia de Fotbal a Stelei!) Cine a facut prapadul asta? Borcea, manevrat de Giovani! Cine a girat dezastrul? Insusi presedintele Badea!

Ajunge, e timpul sa trecem la fapte! Istoria ii condamna pe cei nepasatori in fata raului! NU MAI TOLERAM CREDITORII SI CAMATARII IN FRUNTEA CLUBULUI DINAMO! Nu a mai ramas nimic de sperat din partea actualilor conducatori. Au vandut TOT, se cearta, se urasc intre ei, se santajeaza intre ei si ne dezbina si pe noi, pentru a ne putea infige imediat pumnul in gura! Modalitatea grosolana prin care s-au descotorosit de Bonetti ne-a convins definitiv: Badea, Borcea, Turcu si papusarul Giovani batjocoresc Dinamo prin simpla lor prezenta - nicidecum sa duca acest club spre performantele dorite de noi!, se arata in comunicatul fanilor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
76

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
528

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
267

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...