Dinamo vine la Botosani sigura pe cele trei puncte! Cordos, interviu in GSP: "Nu ne stă nimeni în cale!"

Dinamo vine la Botosani sigura pe cele trei puncte! Cordos, interviu in GSP: "Nu ne stă nimeni în cale!"
Andrei Cordoş spune că nu-l interesează ce declară botoşănenii şi consideră că Dinamo nu poate fi învinsă de nimeni atunci cînd concentrarea colegilor săi este la capacitate maximă.

Fundaşul Andrei Cordoş, 26 de ani, unul dintre cei mai în formă jucători din "haită", a acceptat să vorbească in Gazeta Sporturilor despre meciul de duminică, din deplasare, cu FC Botoşani. Cordoş spune că echipa sa va rămîne în continuare neînvinsă şi în acelaşi timp analizează jocul elevilor lui Grozavu.

- Andrei, Hadnagy a declarat că vrea să execute "cîinii". Ce părere ai?
- Am văzut ce a declarat, dar nu mă interesează ce spune Hadnagy, aşa cum nu mă interesează nici o declaraţie venită de la adversari. Noi sîntem Dinamo şi mergem să cîştigăm. Sînt sigur că nu vom avea nici o problemă.

- Cum ţi se pare FC Botoşani?
- Îi cunosc bine, au un joc foarte agresiv şi jucători care pot face diferenţa. Mă refer la Hadnagy şi la Batin, în faţă, iar în spatele lor, cel mai valoros jucător din lot, după părerea mea, Vaşvari, care le poate da celor doi pase de gol cînd te aştepţi mai puţin.

- Crezi că vei întîmpina probleme cu acest stil agresiv de joc?
- Sincer să fiu, cred că este chiar în avantajul meu! Eu sînt un jucător înalt, masiv, de forţă. Prefer jocul de contact.  

- Stadionul va fi plin. Pot pune fanii botoşăneni presiune pe voi?
- Dacă joci la Dinamo şi simţi presiune în astfel de momente, atunci nu ai ce căuta aici!

- Cu Braşov ai marcat, ai de gînd să o faci şi duminică?
- (rîde) N-ai văzut că nici nu ştiam să mă bucur la gol? Îmi ajunge golul acela. Lăsînd gluma la o parte, pentru mine contează să luăm cele 3 puncte, că marchez eu sau marchează colegii mei chiar nu are importanţă. Cînd sîntem concentraţi la maximum, sîntem invincibili şi nu ne poate sta în cale nici o echipă din campionat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
7

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
11

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
64

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...