Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

   gsp.ro

"Cainii" şi-au asigurat locul 4 şi vor menaja majoritatea titularilor în ultima etapă, la Botoşani.

La începutul sezonului, lumea fotbalului era circumspectă în privinţa şanselor lui Dinamo de a atinge locul 4, obiectiv impus de conducere. În ciuda achiziţiilor slab cotate, "cîinii" şi-au asigurat prin victoria cu Săgeata, 4-1, participarea în Europa League.

Acest lucru i-a permis antrenorului principal Flavius Stoican să le dea voie mai multor titulari să plece mai repede în vacanţă. Cosmin Matei, Cristi Bălgrădean, Mansaly Boubacar, Elton şi Steven Thicot nu vor face deplasarea din ultima etapă la Botoşani.

Astfel, în primul "11" îşi vor aface apariţia tinerii care nu au prins multe minute în acest sezon. În poartă va intra Cătălin Samoilă, iar la mijloc şi atac Gelu Velici sau Darius Buia.

Stoican a vrut să îl menajeze şi pe Valentin Lazăr, dar acesta a refuzat, dorind să îşi păstreze forma bună: "Am vorbit cu Mister, a vrut să îmi dea şi mie vacanţă. L-am rugat frumos să mă ia şi pe mine la Botoşani, ce mai contează cîteva zile în plus sau în minus?! Nu ştiu dacă voi fi titular, dar deplasarea o fac sigur", a spus Lazăr pentru Gazetă.

Surse autorizate susţin că Stoican se gîndeşte deja la sezonul viitor, cînd va rămîne fără mai mulţi fundaşi. Astfel, tehnicianul "cîinilor" îi va titulariza miercuri după-amiază pe Adi Popa II şi Horia Crişan în centrul apărării.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
190

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
248

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
460

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...