Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

Dinamo Bucuresti vine cu rezervele la Botosani!

   gsp.ro

"Cainii" şi-au asigurat locul 4 şi vor menaja majoritatea titularilor în ultima etapă, la Botoşani.

La începutul sezonului, lumea fotbalului era circumspectă în privinţa şanselor lui Dinamo de a atinge locul 4, obiectiv impus de conducere. În ciuda achiziţiilor slab cotate, "cîinii" şi-au asigurat prin victoria cu Săgeata, 4-1, participarea în Europa League.

Acest lucru i-a permis antrenorului principal Flavius Stoican să le dea voie mai multor titulari să plece mai repede în vacanţă. Cosmin Matei, Cristi Bălgrădean, Mansaly Boubacar, Elton şi Steven Thicot nu vor face deplasarea din ultima etapă la Botoşani.

Astfel, în primul "11" îşi vor aface apariţia tinerii care nu au prins multe minute în acest sezon. În poartă va intra Cătălin Samoilă, iar la mijloc şi atac Gelu Velici sau Darius Buia.

Stoican a vrut să îl menajeze şi pe Valentin Lazăr, dar acesta a refuzat, dorind să îşi păstreze forma bună: "Am vorbit cu Mister, a vrut să îmi dea şi mie vacanţă. L-am rugat frumos să mă ia şi pe mine la Botoşani, ce mai contează cîteva zile în plus sau în minus?! Nu ştiu dacă voi fi titular, dar deplasarea o fac sigur", a spus Lazăr pentru Gazetă.

Surse autorizate susţin că Stoican se gîndeşte deja la sezonul viitor, cînd va rămîne fără mai mulţi fundaşi. Astfel, tehnicianul "cîinilor" îi va titulariza miercuri după-amiază pe Adi Popa II şi Horia Crişan în centrul apărării.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
183

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
570

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
323

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...