Dinamo acuză arbitrajul lui Rusandu și spune că e viciere de rezultat! Așa o fi? Doi dinamoviști iertați de la eliminare! FOTO

Dinamo acuză arbitrajul lui Rusandu și spune că e viciere de rezultat! Așa o fi? Doi dinamoviști iertați de la eliminare! FOTO
Dinamovistii au plecat foarte nervosi de pe Stadionul Municipal din Botosani, dupa infrangerea suferita in fata echipei FC Botosani, scor 2-1.

Bucurestenii au acuzat arbitrajul lui Lucian Rusandu, despre care spun ca a viciat rezultatul. Ros-albii acuza un fault asupra lui Palic, inainte ca FC Botosani sa deschida scorul, dar si penalty-ul acordat in repriza a doua.

S-au comentat pe toate posturile tv si pe toate site-urile nationale doar aceste doua faze, facandu-se abstractie fata de alte faze in care Dinamo a fost avantajata.

Dinamo Bucuresti trebuia sa ramana in 10 jucatori inca din minutul 40, atunci cand Lazar il calca intentionat pe picior pe Musat, care era deja cazut, insa Rusandu nu-i acorda nici macar cartonasul galben. (foto jos)



In minutul 59, Dan Nistor il faulteaza grosolan pe Willie, insa Rusandu nu-i acorda cartonasul galben, desi ar fi meritat. Peste doar 3 minute, Nistor face un nou fault asupra aceluiasi Willie si de aceasta data Rusandu ii arata cartonasul galben. In cazul in care ar fi primit cartonas si la prima faza, Nistor ar fi fost eliminat.

In minutul 65, Nedelcearu are un atac intarziat asupra lui Astafei, iar reluarile tv au aratat ca Rusandu trebuia sa dicteze fault pentru Botosani si cartonas galben pentru dinamovist. Peste inca 5 minute, acelasi Nedelcearu face inca un fault dur asupra lui Astafei si primeste cartonasul galben. Aceeasi faza ca si la Nistor, Nedelcearu ar fi trebuit eliminat.

Pe langa aceste faze, Steliano Filip a scapat si el de eliminare, in minutul 75, atunci cand dinamovistul l-a calcat intentionat pe Golofca pe picior. Din nou Rusandu nu a vazut si l-a iertat de eliminare. (foto jos)



Si ca sa mai vedem ca Lucian Rusandu nu a dezavantajat doar pe Dinamo Bucuresti, va prezentam o fotografie realizata de fotograful Stiri.Botosani.ro, care a surprins momentul cand Gnohere il calca clar pe Cucu, insa Rusandu a dictat fault pentru Dinamo si cartonas galben pentru Cucu. (foto jos)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
150

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
92

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
113

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...