Din nou pe LOCUL I: CUPA HARSOVEI la Taekwondo WTF a fost castigata de C.S. REAL TAEKWONDO TEAM Botoşani!

Din nou pe LOCUL I: CUPA HARSOVEI la Taekwondo WTF a fost castigata de C.S. REAL TAEKWONDO TEAM Botoşani!
La finele saptamanii trecute, in orasul Harsova din judetul Constanta, Clubul  Sportiv TAEKEON Harsova a organizat a XIV-a editie a CUPEI HARSOVA la Taekwondo WTF, in parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF, la care au participat 15 cluburi de profil din tara cu peste 270 de sportivi inscrisi.

Municipiul Botosani a fost reprezentat cu succes de catre cel mai titrat club de taekwondo, C.S. REAL TAEKWONDO TEAM. Clubul a inscris la acest eveniment 28 de sportivi si 2 arbitri.

Datorita prestatiei foarte bune la aceasta competitie s-au obtinut  8 medalii de aur, 10 de argint si 10 de bronz, dar si LOCUL I la clasamentul general pe echipe.

Medaliatii cu aur:

1.    RADIȘ ANDY – EDUARD
2.    BUZUC DENIS
3.    MARIN BIANCA
4.    MARIN RĂZVAN
5.    FILIP MARIAN
6.    BÎRSAN DAVID-ROBERT
7.    ANDRONACHE ECATERINA-ANDREEA
8.    SVEICA FLORIN-CONSTANTIN

Medaliatii cu argint:

1.    LEAHU CLAUDIA  
2.    VAMANU ANDREI MARIUS  
3.    CHIABURU GABRIEL  
4.    IACOB IUSTINA  
5.    MIȘCODAN AMALIA
6.    HERMENIUC BIANCA  
7.    TĂRUS MIHAELA IULIANA
8.    LAZĂR ALEXANDRU
9.    DOLOCA IONELA-RAMONA
10.    ȚURCĂ CONSTANTIN-ANDREI

Medaliatii cu bronz:

1.    ICHIM COSMINA  
2.    ȘOCARICI DARIUS  
3.    IVANOV SERENA  
4.    IVANOV ȘTEFAN
5.    CHIABURU DAVID   
6.    GRĂDINARU ADINA  
7.    CUCU SEBASTIAN
8.    MAFTEI MARIAN
9.    COSTEA DARIUS-ADELIN
10.    ȚĂRUȘ MIHAI

Conducerea Clubului Sportiv REAL TAEKWONDO TEAM impreuna cu sportivii si parintii acestora multumeste Primariei Municipiului Botosani si Consiliului Local Botosani pentru sprijinul acordat pentru a participa la evenimentele din cadrul  proiectului de finantare nerambursabila "Promovarea talentului sportiv botosanean in tara si strainatate".

Datorita acestui parteneriat, C.S. REAL TAEKWONDO TEAM reuseste sa participe cu un număr mai mare de sportivi  la activitatile organizate sub egida Federatiei Romane de Taekwondo WTF, in vederea obtinerii de rezultate foarte bune si pentru  mentinerea  Municipiului Botosani in fruntea clasamentului de profil la aceasta disciplina sportiva olimpica. Aceste rezultate extraordinare  demonstreaza inca o data ca suntem un club foarte puternic, cu sportivi bine pregatiti si se merita sa se investeasca  in aceste tinere talente. Datorita rezultatelor bune obtinute de la inceputul acestui an competitional, Federatia Romana de Taekwondo WTF a dotat clubul cu o suprafata de lupta competitionala .

Presedinte- Antrenor
NICOLAE PASNICIUC

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Judeţean aşteaptă bani de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Muzeului Judeţean

astăzi, 15:26
43

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, iar vicepreşedintele CJ, Dorin Birta, a anunţat că sunt şanse mari ca CNI să finanţeze lucrarea.Până acum autorit...

Puncte bonus pentru șoferii cuminți în trafic!

astăzi, 14:13
315

Trei deputati ai PSD-ALDE au initiat un proiect de lege prin care se propune ca soferii care nu au fost sanctionati si nu au cumulate puncte de penalizare in cursul unui an sa primeasca anul urmator d...

Și băut, şi fără permis, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni în trafic!

astăzi, 13:48
296

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permi...