Dimitrov a semnat cu CSU Craiova! FC Botoșani a redus prețul, însă a pus clauze importante în contract! VIDEO
SPORT

Bulgarul Radoslav Dimitrov a semnat marti seara cu noua sa echipa, CSU Craiova, urmand sa-i ia locul in echipa lui Vatajelu, ajuns intre timp la Sparta Praga.

Dimitrov a semnat cu CSU Craiova! FC Botoșani a redus prețul, însă a pus clauze importante în contract! VIDEO

Dimitrov s-a alaturat deja lotului craiovean, iar FC Botosani urmeaza sa incaseze pe fotbalist 50.000 de euro, plus 10 % dintr-un eventual transfer. In plus, botosanenii au mai trecut o clauza in contract, cerand inca 40.000 de euro, daca in urmatoarele doua sezoane CSU Craiova va ajunge in grupele Europa League.

"Fiecare isi cunoaste interesul propriu, chiar nu vrea sa-mi dau cu parerea. Fiecare isi decide soarta. Noi suntem langa ei mereu cand au nevoie. Nu putem sa le dam sfaturi. Daca a decis sa ramana in tara este problema lui", a comentat antrenorul Leo Grozavu.



Pe langa Dimitrov, FC Botosani incearca sa-i gaseasca echipa si celuilalt bulgar, Plamen Iliev, care nu a mai dorit sa continue sub comanda lui Leo Grozavu. 

"Iliev a fost un titulat incontestabil. Am avut discutii cu el zi de zi, chiar si aseara. Va spun sincer ca am avut o discutie in cabina cu antrenorii si am zis ca daca el isi doreste sa ramana sa ne spuna. Nu ne-a dat niciun raspuns si a spus ca ne da un raspuns abia pe 30 ianuarie. Nu puteam aborda perioada de pragatire asa, in conditiile in care Iliev ridica mana pe 30 si pleca, noi ramaneam in doi portari. Nu am vrut sa riscam. Cautam solutii sa-l transferam. Deocamdata ramane la Botosani si se va antrena cu antrenor, cu medic si vom vedea in perioada urmatoare", a spus presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

FC Botosani a tot avut probleme in ultimul timp cu cei doi bulgari, care nu au fost de acord cu reducerea salariului. Cei doi au refuzat sa se prezinte la conferintele de presa organizate de club, cerand traducator, in conditiile in care stiu foarte bine limba romana, iar la ultimul meci din campionat, cu Viitorul, au refuzat sa faca deplasarea.

 

Spune-ne opinia ta