Dică, supărat după 2-2 cu Botoşani: "La 2-1, când joci cu Botoşani, trebuie să reuşeşti să ţii de minge, să te mişti. Noi nu am reușit"

Dică, supărat după 2-2 cu Botoşani: "La 2-1, când joci cu Botoşani, trebuie să reuşeşti să ţii de minge, să te mişti. Noi nu am reușit"

 Nicolae Dica  Foto: Telekom Sport

FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată, duminică seară, la Voluntari, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a şaptea a Ligii I, meci în care a condus cu 2-0.

Nicolae Dică a acuzat lipsa de concentrare şi atitudine a elevilor săi din repriza secundă, a explicat de ce l-a schimbat la pauză pe Hristo Zlatinski şi a confirmat că Bogdan Planici va fi de acum căpitanul formaţiei. Iată cele mai importante declaraţii alte antrenorului de la FCSB

”Sunt supărat pentru că am început bine, conduceam jocul, aveam o atitudine bună. Apoi, în repriza a doua am jucat foarte prost. Voiam să fim o echipă scurtă, agresivă, să avem posesie, să ţinem de minge... dar trebuie să ai personalitate mare pentru astfel de lucruri, iar noi am fost egalaţi. La 2-1, când joci cu Botoşani, trebuie să reuşeşti să ţii de minge, să te mişti, noi nu am reuşit să facem asta şi am fost egalaţi", a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Dică a motivat, de asemenea, că joi a fost un meci greu în Europa, "iar psihologic am gândit că jucătorii care nu au evoluat joi vor dori să arate că pot să ofere ceva mai mult".

"Jocul m-a îngrijorat în această seară în a doua repriză. Nu se pune problema că echipa nu joacă. Deocamdată suntem echipa cu cele mai multe goluri. Suntem pozitivi şi cred că de la meci la meci vom arăta mai bine. În seara aceasta trebuia doar să câştigăm. Nu mă interesa prea mult jocul, ci punctele. Mai ales că veneam după experienţa din Europa", a spus Dică.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
10

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
22

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
558

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...