Devis Mangia: "Felicit Botosaniul. Trebuie sa abordam meciul cu multa atentie". Vezi ce spune Mihai Roman!
SPORT

Antrenorul celor de la CSU Craiova, italianul Devis Mangia, a laudat echipa FC Botosani pentru parcursul excelent din acest sezon al Ligii 1 si spune ca botosanenii isi merita pe deplin prima pozitie in clasament.

Devis Mangia: "Felicit Botosaniul. Trebuie sa abordam meciul cu multa atentie". Vezi ce spune Mihai Roman!

"Felicit Botoşaniul pentru parcursul de până acum, a demonstrat că-şi merită locul, au câştigat contra unor adversari valoroşi. Este primul meci, deci este cel mai important şi trebuie să fim pregătiţi, să abordăm acest meci cu multă atenţie. Ştim ce fel de echipă întâlnim, nu este o întâmplare că sunt pe primul loc, chiar dacă au vândut cel mai bun jucător al lor rămân o echipă solidă, se apără bine, sunt organizaţi şi buni pe contraatac", a spus Devis Mangia la conferinta de presa.

Pe terenul de la Severin este posibil sa se intalneasca fata in fata cei doi Mihai Roman din Liga 1, unul de la CSU Craiova si unul de la FC Botosani. Jucatorul Craiovei, revenit in Romania, crede ca Liga 1 este mai puternica decat in urma cu doi ani. Acesta a vorbit si despre meciul cu FC Botosani.

"Ne aşteaptă un joc destul de greu contra celor de la FC Botoşani. Sper să facem un meci bun şi să câştigăm, fiindcă jucăm pe teren propriu. Ei au o echipă omogenă, dar noi ne vom pregăti foarte bine pentru a obţine toate cele trei puncte puse în joc. Au trecut cinci etape şi nu am reuşit să înscriu, dar vreau să îmi ajut echipa şi mister îmi este alături în permanenţă, va veni şi golul. Moralul nostru a crescut, victoriile sunt foarte importante şi vom da tot ce putem pentru meciul cu FC Botoşani. Campionatul românesc a crescut puţin faţă de ultimii ani, au venit ceva jucători de calitate şi s-a mai ridicat ştacheta nivelului din România", a declarat jucatorul Craiovei, Mihai Roman.

Meciul dintre CSU Craiova si FC Botosani va avea loc duminica seara, incepand cu ora 17:30.

 

Spune-ne opinia ta