Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-a criticat dur pe Becali pentru alegerea făcută.

Gigi Becali și Vergil Andronache au luat o decizie neașteptată înaintea primei manșe din playoff-ul Europa League. Astfel, s-a decis ca grecul Soiledis să fie folosit în centrul apărării, alături de Bogdan Planic.

O mutare extrem de riscantă, dacă e să ne raportăm la spusele fostului patron al lui Soiledis, Valeriu Iftime.

"Nu cred că Aristidis poate fi folosit pe acel post. E o glumă, e incredibil. Treaba lor ce vor să facă, dar eu știam că doar în stânga poate evolua. N-a jucat niciodată fundaș central la noi, nici măcar în pregătiri! Nici în glumă nu ne-am gândit să-l punem fundaș central. Cred că e o diversiune, n-are cum să joace fundaș central!

Nu cred că Andronache face echipa, cred că e o trompetă. Dacă el a făcut echipa asta, să-și ia gândul. Becali poate face ce vrea. Dacă îi iese această schimbare, e geniu. Dacă nu, e un fraier", a declarat Iftime, în Gazetă.

Narcis Răducan a admis că FCSB îşi asumă riscuri cu Soiledis

Faptul că Soiledis nu a mai jucat vreodată în centrul defensivei a fost certificat şi de Narcis Răducan. În direct la Digi Sport, directorul sportiv al roş-albaştrilor a recunoscut că alegerea e una riscantă, însă avea încredere că grecul îşi va face treaba.

"Soiledis nu a mai jucat pe această poziţie şi noi avem emoţii din acest punct de vedere. Sper ca băieţii să îl ajute să treacă cu bine peste emoţiile noului post. Soiledis e un jucător polivalent şi inteligent, cred că se poate adapta", a spus Narcis Răducan la Digi Sport Special.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect: Poliția rutieră va putea ridica mașinile parcate pe trotuare

astăzi, 15:45
243

Un proiect de lege înaintat de către deputatul USR Cătălin Drulă dorește schimbarea Codului Rutier, astfel încât să confere mai multă putere de acțiune poliției rutiere atun...

Și cu valiza la ușă, Dan Șlincu a cerut bani pentru primării de la Guvern

astăzi, 15:17
299

Aflat cu valiza la ușă, prefectul Dan Șlincu a folosit timpul rămas până la investirea noului prefect, Valentin Colbu, și a înaintat către Guvern un Proiect de Hotărâre de Gu...

Mercedes căutat de autoritățile din Belgia, descoperit de polițiștii de frontieră la un botoșănean

astăzi, 15:10
337

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, căutat de autoritățile din Belgia, a cărui valoare se ridică la peste 35.000 lei.Luni, ...