Debut victorios pentru Pro Volei

Debut victorios pentru Pro Volei

 CS Pro Volei Botosani  Sport Botosani

CS Pro Volei Botoşani a debutat cu dreptul în noua ediţie a Ligii a II-a din cadrul campionatului naţional de volei. Elevele lui Aurel Ioniţă s-au impus fără emoţii cu 3-0 în dauna celor de la Rapid Bucureşti, formaţie ce a retrogradat la sfârşitul sezonului trecut din prima ligă.

În ciuda succesului clar, obţinut împotriva celor de la Rapid, antrenorul principal al echipei, Aurel Ioniţă nu s-a declarat pe deplin mulţumit de prestaţia elevelor sale. "Sincer să fiu, mă aşteptam să jucăm mult mai bine, dar au fost timorate. Poate că a fost primul joc acasă, însă mă aşteptam să jucăm mult mai bine. Rezultatul este foarte bun, nu am avut probleme, însă probabil că în cel mai scurt timp o să funcţionăm şi mai bine", a declarat Aurel Ioniţă, antrenorul principal al CS Pro Volei.

Punctul de vedere al acestuia a fost împărtăşit şi de finanţatorul echipei, Cătălin Obuf Buhăianu. Acesta a afirmat că jucătoarele puteau face mai mult spectacol pentru cei 500 de botoşăneni prezenţi în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă". "Având în vedere că este şi prima etapă şi că am jucat cu o echipă care anul trecut a evoluat în eşalonul superior, cred că pe undeva e şi normal să fie şi puţin mai timorate. S-a văzut clar diferenţa dintre echipe pe parcursul evoluţiei meciului. Una peste alta, rezultatul este cel care contează şi trebuie să ne bucurăm de victoria obţinută", a conchis Cătălin Obuf Buhăianu.

Etapa viitoare, Pro Volei va juca în deplasare cu CSM Târgovişte.

 

Partida de volei dintre CS Pro Volei Botoşani si Rapid Bucuresti, a fost transmisa in direct pe internet de site-ul Live Botosani.

Inregistrarea partidei este disponibila pe www.live.botosani.ro in sectiunea Transmisii Inregistrate.



Însetate de revanşă după ratarea obiectivului din campionatul trecut, botoşănencele au început tare meciul şi nu le-au lăsat nicio speranţă feroviarelor, câştigând clar primele două seturi cu 25-16, respectiv 25-12. Bucureştencele nu au reuşit nici în setul al treilea să aibă o evoluţie prin care să reintre în meci, fiind depăşite cu 25-17.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
122

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
82

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
166

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...