DAO Botoșani, participare la Tabăra de Vară de Tam The, de la Slănic Moldova

Tabăra s-a desfășurat sub îndrumarea lui Giam Su Ovidiu Covaci, Centura neagră, 7 dang, și a avut o participare de aproximativ 100 de persoane cu vârsta minimă 18 ani.

DAO Botoșani, participare la Tabăra de Vară de Tam The, de la Slănic Moldova

Federația Română de Qwan Ki Do a organizat în perioada 3-6 august 2017, la Slănic Moldova, Tabăra de Vară de Tam The, conform calendarului competițional pentru anul sportiv 2016-2017 (http://qwankido.ro/calendar-competitional).

Tabăra s-a desfășurat sub îndrumarea lui Giam Su Ovidiu Covaci, Director Tehnic al Federației Române de Qwan Ki Do, Centura neagră, 7 dang și a avut o participare de aproximativ 100 de persoane cu vârsta minimă 18 ani.
 
Tam The-ul, similar Tai Chi-ului, s-ar putea defini ca o succesiune de mișcări lente menite să inducă o stare de unitate și de armonie între corp și spirit.

Se adreseaza atât spiritului cât și corpului fizic, fiind un concept filozofic (Yin – Yang) dar și o știință a vindecării.

Scopul final al Tam The-ului este obținerea unității dintre corp și un spirit tânăr, odată cu păstrarea stării de sănătate a organismului.
 
Din partea Clubului Sportiv Dao Botoșani au participat 8 sportivi.
 
“Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
20

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
126

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
415

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...