DAO Botoșani, participare la Tabăra de Vară de Tam The, de la Slănic Moldova

Tabăra s-a desfășurat sub îndrumarea lui Giam Su Ovidiu Covaci, Centura neagră, 7 dang, și a avut o participare de aproximativ 100 de persoane cu vârsta minimă 18 ani.

DAO Botoșani, participare la Tabăra de Vară de Tam The, de la Slănic Moldova

Federația Română de Qwan Ki Do a organizat în perioada 3-6 august 2017, la Slănic Moldova, Tabăra de Vară de Tam The, conform calendarului competițional pentru anul sportiv 2016-2017 (http://qwankido.ro/calendar-competitional).

Tabăra s-a desfășurat sub îndrumarea lui Giam Su Ovidiu Covaci, Director Tehnic al Federației Române de Qwan Ki Do, Centura neagră, 7 dang și a avut o participare de aproximativ 100 de persoane cu vârsta minimă 18 ani.
 
Tam The-ul, similar Tai Chi-ului, s-ar putea defini ca o succesiune de mișcări lente menite să inducă o stare de unitate și de armonie între corp și spirit.

Se adreseaza atât spiritului cât și corpului fizic, fiind un concept filozofic (Yin – Yang) dar și o știință a vindecării.

Scopul final al Tam The-ului este obținerea unității dintre corp și un spirit tânăr, odată cu păstrarea stării de sănătate a organismului.
 
Din partea Clubului Sportiv Dao Botoșani au participat 8 sportivi.
 
“Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Dorohoiul în imagini" – Expoziţie fotografică la 610 ani de la prima atestare documentară

astăzi, 08:15
16

Anul acesta se împlinesc 610 ani de la prima atestare documentară a municipiului Dorohoi, prilej cu care Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local Dorohoi organizează în perioad...

Tânăr găsit spânzurat după ce a fost dat dispărut de familie! Şi-a anunţat moartea pe Facebook! FOTO

astăzi, 08:15
5766

Familia a sesizat dispariția tânărului în vârstă de 24 de ani la o zi după ce acesta nu s-a mai întors acasă. Dănuț Chipăruș locuia în satul Mănăstireni, comun...

Botoşănean condamnat după ce a lovit cu maşina un poliţist

astăzi, 07:38
374

La capătul unui proces care a durat doi ani, un botoşănean care în mai 2015 a fost la un pas de a ucide un poliţist în timp ce încerca să scape de oamenii legii a fost condamnat...