Dan Petrescu: ”Am avut două goluri, penalty, roșu, tot ce vreți”
SPORT

CFR a fost eliminată încă din 16-imile Cupei României, după ce a pierdut la penalty-uri, la Botoșani. Dan Petrescu a fost un car de nervi la finalul duelului din Moldova și a pus tunurile pe arbitrajul centralului Adrian Cojocaru.

Dan Petrescu: ”Am avut două goluri, penalty, roșu, tot ce vreți”

Mai mult, Petrescu și-a arătat nemulțumirea față de conducerea feroviarilor, care nu comentează după meciurile în care fostul internațional susține că echipa lui a fost ”furată”.

”Când joci la Botoșani, orice e posibil. Și când joci 14 contra 11, e greu. Aveți faze clare. Vă puteți uita la ele. Echipei nu am ce să-i reproșez. A jucat bine, am dominat meciul. Am avut două goluri, am avut penalty, roșu, tot ce vreți. Am scăpat singur cu portarul, tușierul ne-a oprit. Dacă ne opresc arbitrii, noi ce să facem?

Suntem cea mai dezavantajată echipă. La Viitorul am avut penalty clar, la Botoșani, în campionat am avut clar, azi, la fel. Toată lumea țipă împotriva noastră. Dacă cei de la CFR nu vorbesc, vorbesc eu. Arbitrii au câștigat meciul împreună cu adversarii.

Dacă noi suntem hoți, cei de la Botoșani ce mai sunt? Am jucat trei meciuri cu ei și ne-au făcut pilaf în trei meciuri. M-am săturat. Poate hoții sunt în altă parte. Suntem arbitrați foarte rău”, a spus Petrescu, la flash-interviu.

”Nu avem șanse la campionat”, s-a rezumat a afirma ”Bursucul”, chiar dacă CFR e lider în Liga 1, la un punct în fața principalelor urmăritoare, FCSB și Craiova.

Nistor, Păun și Deac au ratat la loviturile de departajare, dar Petrescu nu uită de penalty-ul irosit în sferturile de la CM 1994, contra Suediei, la loviturile de departajare.

”Eu am ratat la un campionat mondial. Ce le poți reproșa unor băieți? Eu nu am câștigat niciodată ca antrenor la penalty-uri. Sunt ghinionist”, a încheiat Dan Petrescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
65

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...

Triumf botoșănean în Polonia: Trofeul festivalului și Premiul pentru cea mai bună actriță! (Foto)

astăzi, 09:54
51

Teatrul Pentru Copii și Tineret „Vasilache” (Studioul de Teatru pentru Tineret) a participat în această perioadă la Festivalul Internațional de Teatru Sitfy Polonia.Aflat la ...

„Învățăm să reciclăm”. Copii învățați de șeful Gărzii de Mediu să recicleze selectiv (Foto)

astăzi, 09:38
45

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, coordonați de director prof. Chitic Mihaela, prof. Herghiligiu Simona și prof. Zănoagă Loredana, au participat la activitatea „&I...