Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani, o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani. 

Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO
La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 4 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv Clubul Sportiv Dao Iași, C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături de C. S. Dao Botoșani.
 
Competiția a cuprins 2 probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 114 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 60 de copii. 
 
"La început de an sportiv 2017-2018, organizarea acestei competiții a însemnat o testare, atât tehnică cât și emoțională, a participanților, o pregătire pentru viitoarele competiții. A fost și un prilej de manifestare a camaraderiei, a bucuriei, a prieteniei între membrii a 4 cluburi apropiate geografic și sufletește", a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang.
 
"Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.










 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
76

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
531

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
184

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...