Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani, o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani. 

Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO
La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 4 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv Clubul Sportiv Dao Iași, C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături de C. S. Dao Botoșani.
 
Competiția a cuprins 2 probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 114 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 60 de copii. 
 
"La început de an sportiv 2017-2018, organizarea acestei competiții a însemnat o testare, atât tehnică cât și emoțională, a participanților, o pregătire pentru viitoarele competiții. A fost și un prilej de manifestare a camaraderiei, a bucuriei, a prieteniei între membrii a 4 cluburi apropiate geografic și sufletește", a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang.
 
"Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pățania unui dorohoian: Cum a găsit mașina pe care o parcase pe marginea străzii!

astăzi, 18:22
821

Un bărbat din Dorohoi a avut parte de o surpriză neplăcută duminică dimineața, când a ieșit din curte. Mașina pe care o parcase cu o seară înainte era grav avariată.Dorohoian...

Pentru ca vine gerul polar, ornitologii recomanda sa hranim pasarile cu slanina

astăzi, 15:12
443

Dupa ce meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea drastic si vine viscolul, ornitologii fac un apel catre iubitorii de pasari. "Puneti si slanina cruda la indemana pasarilor, nu do...

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

astăzi, 14:10
441

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile d...