Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani, o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani. 

Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO
La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 4 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv Clubul Sportiv Dao Iași, C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături de C. S. Dao Botoșani.
 
Competiția a cuprins 2 probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 114 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 60 de copii. 
 
"La început de an sportiv 2017-2018, organizarea acestei competiții a însemnat o testare, atât tehnică cât și emoțională, a participanților, o pregătire pentru viitoarele competiții. A fost și un prilej de manifestare a camaraderiei, a bucuriei, a prieteniei între membrii a 4 cluburi apropiate geografic și sufletește", a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang.
 
"Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
57

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
390

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...