Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani, o competiție de Qwan Ki Do, "Cupa Speranței", organizată de Clubul Sportiv Dao Botoșani. 

Cupa Speranței Qwan Ki Do Botoșani - FOTO
La eveniment au participat copii cu vârsta cuprinsă între 5-17 ani de la 4 cluburi de Qwan Ki Do, respectiv Clubul Sportiv Dao Iași, C. S. Manh Su Tu Iași, C. S. Cuong Dao Huși, alături de C. S. Dao Botoșani.
 
Competiția a cuprins 2 probe: la proba de Thao Quyen (proba tehnică) au participat 114 copii, iar la proba Song Dau (proba de luptă), 60 de copii. 
 
"La început de an sportiv 2017-2018, organizarea acestei competiții a însemnat o testare, atât tehnică cât și emoțională, a participanților, o pregătire pentru viitoarele competiții. A fost și un prilej de manifestare a camaraderiei, a bucuriei, a prieteniei între membrii a 4 cluburi apropiate geografic și sufletește", a declarat Eugen Țurcanu, coordonator tehnic pentru județul Botoșani, centura neagră 4 dang.
 
"Acest eveniment face parte din finanțările nerambursabile sprijinite de Primaria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani pe anul 2017. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Primariei Municipiului Botoșani și nu implică nicio resposabilitate din partea acesteia”, a declarat Jâjâie Florin, președinte a CS DAO Botoșani.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

astăzi, 20:28
689

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

astăzi, 19:04
829

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...

Microbuz cu români, accident grav pe o autostradă din Slovacia

astăzi, 17:53
1398

Cel puţin cinci cetăţeni români au fost răniţi după ce un microbuz înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion, pe o autostradă din Slovacia, inform...