CUPA ROMANIEI: Luceafarul Mihai Eminescu a invins cu 5-0 pe CS Rachiti - FOTO

CUPA ROMANIEI: Luceafarul Mihai Eminescu a invins cu 5-0 pe CS Rachiti - FOTO

 Netbai (alb) a marcat doua goluri  Ionut Tabultoc

Luceafarul Mihai Eminescu s-a calificat, joi seara, in semifinalele Cupei Romaniei - Faza Judeteana, dupa ce a invins la Roma, cu scorul de 5-0, pe cei de la CS Rachiti (Liga 5).

Sustinuta de cateva persoane mai galagioase, cei de la CS Rachiti si-au dorit mult sa incurce campioana judetului in drumul catre semifinale, insa nu au reusit.

Netbai a deschis scorul in minutul 7, dupa care in minutul 33 tot el a marcat 2-0. Andries a inscris in minutul 43 pentru 3-0, care avea sa fie si scorul pauzei.

In repriza a doua jucatorii din Liga a V-a au avut ceva mai multe ocazii decat in prima repriza, insa fara sa marcheze. Cei care au mai inscris au fost tot jucatorii pregatiti de Catalin Chirila, care au punctat prin Andreis si Suiu, stabilind scorul final, 5-0.

In semifinale, Luceafarul Mihai Eminescu va juca la Roma cu Trans Dor Tudora, echipa cu care s-a luptat la titlul de campioana a judetului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A încercat să se opereze singur folosind... flexul!

astăzi, 07:03
576

O plagă accidentală în zona gâtului, aceasta a fost prima constatare a medicilor în momentul în care au văzut care este starea bătrânului. Însă nu mică le-a f...

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
1185

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
213

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...