Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!

Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!
La sfârşitul săptămânii trecute sportivii C.S. Total Taekwondo Botosani au participat la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori Cupa Romaniei, competiţie ce a ajuns anul acesta la a XII-a ediţie. Evenimentul s-a desfasurat în incinta Salii Multifunctionale din Miercurea-Ciuc, în perioada 7-9 octombrie 2011.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start peste 450 de sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori afându-se şi o delegaţie botosaneana formată din 9 sportivi.

La capătul celor două zile de concurs, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a obţinut sapte medalii: 1 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.

În prima zi au intrat in concurs doar trei sportivi si au cucerit doua medalii, una de bronz la categoria seniori -68kg prin ZAHARIA IONUT, sportiv revenit in circuitul competitional dupa o pauza indelungata, si o medalie de argint la categoria cadeti 1 feminin -55 kg, prin sportiva PICIOR BEATRICE. Al treilea sportiv intrat in concurs, SUSTER ANDREI, a abandonat meciul din cauza unei accidentari, fiind la 40 de secunde de medalia de bronz (sportivul aflat la prima competitie conducea meciul cu scorul  de 12 la 10 in momentul accidentarii).

Pentru delegaţia C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, ziua a doua a fost la fel de prolifică, sportivii cucerind inca cinci medalii, doua de bronz, prin sportivii GULUTA TEODOR la categoria copii 1 masculin -35 kg si IVANOV STEFAN la categoria copii 1 masculin – 30 kg,  doua medalii de argint prin sportivii IVANOV SERENA, la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg si SIRGHE DANIEL la juniori masculin – 55 kg, cea mai strălucitoare, cea de aur, fiind adjudecată de PICIOR ADELINA la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg.

"Raportându-mă strict la rezultatele înregistrate de noi la această competiţie, pot să afirm că victoria a fost de partea acelora care au crezut realmente în ea si tin să remarc  în mod particular ca jumatate din sportivii participanti la acest concurs s-au calificat in finala categoriei" a declarat Catalin Chiriac, antrenorul C.S. TOTAL TAEKWONDO Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ASTĂZI - Obiceiuri de Alexii, ziua în care şarpele iese din pământ!

astăzi, 12:26
354

Alexie din calendarul popular, serbat in ziua de 17 martie, este considerat a fi patronul tuturor vietuitoarelor care au hibernat in subteran (reptilele, mai ales) sau au stat ascunse sub coaja copaci...

Percheziții la domiciliul braconierilor: Arbalete, săgeți cu vârf metalic, carne și un cap de mistreț au găsit polițiștii botoșăneni! FOTO

astăzi, 11:25
864

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, au efectuat vineri o percheziţie domiciliară la locuinţa u...

România 100: "Basarabia, de azi înainte și pentru totdeauna, se unește cu Mama sa România!"

astăzi, 09:45
229

Mai sunt 10 zile până când România va marca împlinirea a 100 de ani de la Declarația de unire a Basarabiei cu România (27 martie 1918), 100 de ani de când, î...