Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!

Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!
La sfârşitul săptămânii trecute sportivii C.S. Total Taekwondo Botosani au participat la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori Cupa Romaniei, competiţie ce a ajuns anul acesta la a XII-a ediţie. Evenimentul s-a desfasurat în incinta Salii Multifunctionale din Miercurea-Ciuc, în perioada 7-9 octombrie 2011.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start peste 450 de sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori afându-se şi o delegaţie botosaneana formată din 9 sportivi.

La capătul celor două zile de concurs, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a obţinut sapte medalii: 1 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.

În prima zi au intrat in concurs doar trei sportivi si au cucerit doua medalii, una de bronz la categoria seniori -68kg prin ZAHARIA IONUT, sportiv revenit in circuitul competitional dupa o pauza indelungata, si o medalie de argint la categoria cadeti 1 feminin -55 kg, prin sportiva PICIOR BEATRICE. Al treilea sportiv intrat in concurs, SUSTER ANDREI, a abandonat meciul din cauza unei accidentari, fiind la 40 de secunde de medalia de bronz (sportivul aflat la prima competitie conducea meciul cu scorul  de 12 la 10 in momentul accidentarii).

Pentru delegaţia C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, ziua a doua a fost la fel de prolifică, sportivii cucerind inca cinci medalii, doua de bronz, prin sportivii GULUTA TEODOR la categoria copii 1 masculin -35 kg si IVANOV STEFAN la categoria copii 1 masculin – 30 kg,  doua medalii de argint prin sportivii IVANOV SERENA, la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg si SIRGHE DANIEL la juniori masculin – 55 kg, cea mai strălucitoare, cea de aur, fiind adjudecată de PICIOR ADELINA la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg.

"Raportându-mă strict la rezultatele înregistrate de noi la această competiţie, pot să afirm că victoria a fost de partea acelora care au crezut realmente în ea si tin să remarc  în mod particular ca jumatate din sportivii participanti la acest concurs s-au calificat in finala categoriei" a declarat Catalin Chiriac, antrenorul C.S. TOTAL TAEKWONDO Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care sunt mașinile noi cumpărate de români în 2017!

astăzi, 10:37
150

Anul 2017 a fost unul complicat pe piaţa auto din România: aproximativ 106.000 de autoturisme noi au fost înmatriculate, în timp ce numărul înregistrărilor de maşini rulate...

Incendiu la o casă din municipiul Botoşani! Două autospeciale de pompieri au intervenit-FOTO

astăzi, 09:55
584

Incendiul a fost semnalat la o construcţie de pe strada Peco, iar două autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Flăcările au cuprins acoperişul clădirii şi a fost stins în limitele g...

Arest la domiciliu în urma scandalului amoros din Parcul Tineretului!

astăzi, 09:30
467

Scandalul petrecut duminică seara, într-un apartament situat în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, nu a rămas fără urmări. Bărbatul de 25 de ani s-a ales cu 30 de zile ares...