Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!

Cupa Romaniei cu 7 medalii pentru sportivii de la Total Taekwondo Botosani!
La sfârşitul săptămânii trecute sportivii C.S. Total Taekwondo Botosani au participat la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori Cupa Romaniei, competiţie ce a ajuns anul acesta la a XII-a ediţie. Evenimentul s-a desfasurat în incinta Salii Multifunctionale din Miercurea-Ciuc, în perioada 7-9 octombrie 2011.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start peste 450 de sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori afându-se şi o delegaţie botosaneana formată din 9 sportivi.

La capătul celor două zile de concurs, C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a obţinut sapte medalii: 1 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.

În prima zi au intrat in concurs doar trei sportivi si au cucerit doua medalii, una de bronz la categoria seniori -68kg prin ZAHARIA IONUT, sportiv revenit in circuitul competitional dupa o pauza indelungata, si o medalie de argint la categoria cadeti 1 feminin -55 kg, prin sportiva PICIOR BEATRICE. Al treilea sportiv intrat in concurs, SUSTER ANDREI, a abandonat meciul din cauza unei accidentari, fiind la 40 de secunde de medalia de bronz (sportivul aflat la prima competitie conducea meciul cu scorul  de 12 la 10 in momentul accidentarii).

Pentru delegaţia C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, ziua a doua a fost la fel de prolifică, sportivii cucerind inca cinci medalii, doua de bronz, prin sportivii GULUTA TEODOR la categoria copii 1 masculin -35 kg si IVANOV STEFAN la categoria copii 1 masculin – 30 kg,  doua medalii de argint prin sportivii IVANOV SERENA, la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg si SIRGHE DANIEL la juniori masculin – 55 kg, cea mai strălucitoare, cea de aur, fiind adjudecată de PICIOR ADELINA la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg.

"Raportându-mă strict la rezultatele înregistrate de noi la această competiţie, pot să afirm că victoria a fost de partea acelora care au crezut realmente în ea si tin să remarc  în mod particular ca jumatate din sportivii participanti la acest concurs s-au calificat in finala categoriei" a declarat Catalin Chiriac, antrenorul C.S. TOTAL TAEKWONDO Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

astăzi, 20:10
182

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...

Mașini avariate de un autocar din Botoșani, într-un accident produs în județul Suceava!

astăzi, 18:56
614

Pasagerii aflați în autocarul firmei Transport Călători SA, din Botoșani, care circulau pe ruta Botoșani - Târgu Mureș, au avut parte de o sperietură pe care nu o vor uita prea cur&...

S-au distrat în miez de noapte distrugând florile de pe spațiul public! FOTO

astăzi, 17:51
849

În noaptea de duminică spre luni, la ora 2:50, dispecerul de serviciu a surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere, în intersecția Bulevardului George Enescu cu Bulevardul Mihai Emin...