Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0, si a fost eliminata de la Cupa Mondiala. In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Fotbalistii japonezi au facut un gest demn de toata lauda, chiar daca au fost eliminati in optimile de finala de Belgia dupa ce au condus cu 2-0.

In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Fotbalistii japonezi au facut curat in vestiar la finalul meciului si totul stralucea in jur. Ei au lasat inclusiv un mesaj de multumire in limba rusa pentru gazdele turneului final.

Apoi, in tribune, fanii japonezi au facut si ei curat, pentru a se asigura ca usureaza misiunea organizatorilor.

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0 si a fost eliminata de la Cupa Mondiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

astăzi, 23:03
364

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

astăzi, 21:03
222

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: Să se menționeze clar în regulament că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision!

astăzi, 19:53
655

Compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru, spune că "din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodămân...