Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0, si a fost eliminata de la Cupa Mondiala. In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Fotbalistii japonezi au facut un gest demn de toata lauda, chiar daca au fost eliminati in optimile de finala de Belgia dupa ce au condus cu 2-0.

In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Fotbalistii japonezi au facut curat in vestiar la finalul meciului si totul stralucea in jur. Ei au lasat inclusiv un mesaj de multumire in limba rusa pentru gazdele turneului final.

Apoi, in tribune, fanii japonezi au facut si ei curat, pentru a se asigura ca usureaza misiunea organizatorilor.

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0 si a fost eliminata de la Cupa Mondiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La spital, din cauza unui câine

astăzi, 15:02
98

Un tânăr de 33 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă, la o viteză destul de mare. Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în dreptul localită...

A încercat să treacă granița cu un ansamblu de autovehicule pentru care nu deținea permisul corespunzător

astăzi, 14:48
99

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi p...

Au trecut fraudulos granița dintre România și Ucraina. Voiau să ajungă în Spațiul Schengen

astăzi, 14:39
58

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iaşi au identificat şi reţinut, pe direcţia localităţii de frontieră Pomârla, din județul Boto...