Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0, si a fost eliminata de la Cupa Mondiala. In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Fotbalistii japonezi au facut un gest demn de toata lauda, chiar daca au fost eliminati in optimile de finala de Belgia dupa ce au condus cu 2-0.

In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Fotbalistii japonezi au facut curat in vestiar la finalul meciului si totul stralucea in jur. Ei au lasat inclusiv un mesaj de multumire in limba rusa pentru gazdele turneului final.

Apoi, in tribune, fanii japonezi au facut si ei curat, pentru a se asigura ca usureaza misiunea organizatorilor.

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0 si a fost eliminata de la Cupa Mondiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a fost rănită din cauza unui șofer imprudent!

astăzi, 16:13
172

O depășire imprudentă a unui șofer în vârstă de 61 de ani a dus la rănirea unei femei și avarierea a două autoturisme. Victima a fost transportată la spital, ea prezentâ...

Mai puțin de jumătate dintre profesorii din Botoșani au obținut note peste 7 la titularizare!

astăzi, 15:07
321

Din cele 407 lucrări corectate la concursul de titularizare de la Botoșani, 330 au primit note de 5 și peste 5 (procent de 81,08%), în timp ce 77 de candidați au avut lucrări cu note sub 5. ...

Român păcălit pe autostradă, în drum spre România. Avertisment pentru toți soferii: "Sunt mână-n mână"

astăzi, 13:36
1232

Românul traversa cu mașina Autostrada A3 din Germania, iar la 35 de kilometri, în apropiere de Passau și de granița cu Austria, i s-a stricat autoturismul.Cei doi bărbați rom&acir...