Cupa Lifestyle la Taekwondo WTF: 46 de medalii câştigate de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani! FOTO

Cupa Lifestyle la Taekwondo WTF: 46 de medalii câştigate de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani! FOTO
În perioada 24-25 iunie 2016, în  municipiul București s-a desfășurat ce-a de a IV-a ediție  a Competiției Naționale "Cupa Lifestyle" la Taekwondo WTF, la  Kyeorugi (luptă), Speed-Kick (turneu lovituri viteză) și Poomsae (forme). La această competiție au luat startul peste 250 de sportivi înscriși la 20 de cluburi de profil din țară. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Lifestyle București  sub egida FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF, în incinta Sălii de Sport a școlii Gimnaziale Ferdinand I, sector 2 București.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din 35 de sportivi și 3 oficiali. Datorită nivelului ridicat de pregătire al sportivilor, clubul a obținut 46 de medalii, din care: 11 medalii de aur, 19 medalii de argint și 16 medalii de bronz dar și doua trofee de locul I la Clasamentul General pe Cluburi la categoriile Kyeorugi (luptă) Clasa A și Speed-Kick (turneu lovituri viteză) Clasa A.

Medaliații cu AUR: Leahu Claudia, Grădinaru Adina, Breșug Iriciuc Anastasia (2 medalii), Filip Marian, Toma Andrei, Miron Ema Maria, Marin Răzvan, Marin Bianca, Mișcodan Amalia, Doniceanu Anamaria.

Medaliații cu ARGINT: Vamanu Andrei Marius, Ivanov Ștefan, Chiaburu David, Marin Bianca, Buzuc Denis, Roman Ciprian (2 medalii),  Doloca Ionela Ramona, Harabulă Horia, Toma Andrei, Grădinaru Adina, Șveică Florin, Miron Ema Maria, Șocarici Darius (2 medalii), Dănilă Aryan, Doniceanu Anamaria.

Medaliații cu BRONZ: Chiaburu Gabriel, Harabulă Codrin, Buzuc Denis, Roman Cosmin, Mișcodan Amalia, Brumar Cezar Matei, Dănilă Aryan, Marin Răzvan, Ivasciuc Vlad, Rebenciuc Sebastian, Melinte Ciprian, Axinte Florin, Miron Ema Maria, Zamfir Filip.

Sportivii: Leahu Claudia, Grădinaru Adina, Breșug Iriciuc Anastasia și Toma Andrei au fost desemnați ca cei mai buni sportivi în cadrul acestei competiții pentru categoriile lor de varsta.

"Și de această dată am reușit să demonstrăm că suntem un club puternic și cu sportivi foarte bine pregătiți. Felicit sportivii pentru rezultatele obținute la această competiție dar și pentru rezultatele de la începutul anului competițional. Datorită celor 300 de medalii obținute până în prezent, atât pe plan național cât și internațional,  CS Real Taekwondo Team Botoșani este în continuare liderul Clasamentului General pe Cluburi in cadrul FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF la o diferență foarte mare de puncte față de surclasate. Mulțumesc părinților pentru implicarea lor la toate activitățile clubului din acest an.

Această deplasare a fost posibilă datorită contractului de finanțare neramburabilă cu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul "Taekwondo WTF – Un sport pentru educație și sănătate". Mulțumesc Primăriei Municipiului Botoșani și Consiliului Local Botoșani pentru sprijinul acordat în participarea la cele patru activități din cadrul proiectului și sperăm ca pe viitor să contimuăm și cu alte proiecte pentru a descoperi noi valori și talente botoșănene in cadrul acestei discipline sportive olimpice- TAEKWONDO WTF " (Președinte-Antrenor, CS Real Taekwondo Team Botoșani, Nicolae Pasniciuc)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șofer rămas încarcerat în urma unui accident în zona Lidl! FOTO

astăzi, 13:16
162

Un accident în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri la amiază pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în zona Lidl.Șoferul unui autoturism ca...

Arbitru român accidentat într-un meci din Europa League. "Scoaterea mea pe targă a fost o măsură de precauție"

astăzi, 12:23
94

Marius Avram, arbitrul roman accidentat marti seara in timpul unei partide din preliminariile Europa League, spune ca primul diagnostic al medicilor este de intindere a ligamentului la glezna dre...

Avertisment de la medici: De ce trebuie să renunțați la folia de aluminiu!

astăzi, 11:25
236

Preparatele la cuptor se usucă, dacă nu sunt acoperite, și cea mai la îndemână metodă este acoperirea tăvii cu o folie de aluminiu alimentară.Medicii însă nu sunt de acor...