Cupa Lifestyle la Taekwondo WTF: 46 de medalii câştigate de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani! FOTO

Cupa Lifestyle la Taekwondo WTF: 46 de medalii câştigate de sportivii de la CS Real Taekwondo Team Botoșani! FOTO
În perioada 24-25 iunie 2016, în  municipiul București s-a desfășurat ce-a de a IV-a ediție  a Competiției Naționale "Cupa Lifestyle" la Taekwondo WTF, la  Kyeorugi (luptă), Speed-Kick (turneu lovituri viteză) și Poomsae (forme). La această competiție au luat startul peste 250 de sportivi înscriși la 20 de cluburi de profil din țară. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Lifestyle București  sub egida FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF, în incinta Sălii de Sport a școlii Gimnaziale Ferdinand I, sector 2 București.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din 35 de sportivi și 3 oficiali. Datorită nivelului ridicat de pregătire al sportivilor, clubul a obținut 46 de medalii, din care: 11 medalii de aur, 19 medalii de argint și 16 medalii de bronz dar și doua trofee de locul I la Clasamentul General pe Cluburi la categoriile Kyeorugi (luptă) Clasa A și Speed-Kick (turneu lovituri viteză) Clasa A.

Medaliații cu AUR: Leahu Claudia, Grădinaru Adina, Breșug Iriciuc Anastasia (2 medalii), Filip Marian, Toma Andrei, Miron Ema Maria, Marin Răzvan, Marin Bianca, Mișcodan Amalia, Doniceanu Anamaria.

Medaliații cu ARGINT: Vamanu Andrei Marius, Ivanov Ștefan, Chiaburu David, Marin Bianca, Buzuc Denis, Roman Ciprian (2 medalii),  Doloca Ionela Ramona, Harabulă Horia, Toma Andrei, Grădinaru Adina, Șveică Florin, Miron Ema Maria, Șocarici Darius (2 medalii), Dănilă Aryan, Doniceanu Anamaria.

Medaliații cu BRONZ: Chiaburu Gabriel, Harabulă Codrin, Buzuc Denis, Roman Cosmin, Mișcodan Amalia, Brumar Cezar Matei, Dănilă Aryan, Marin Răzvan, Ivasciuc Vlad, Rebenciuc Sebastian, Melinte Ciprian, Axinte Florin, Miron Ema Maria, Zamfir Filip.

Sportivii: Leahu Claudia, Grădinaru Adina, Breșug Iriciuc Anastasia și Toma Andrei au fost desemnați ca cei mai buni sportivi în cadrul acestei competiții pentru categoriile lor de varsta.

"Și de această dată am reușit să demonstrăm că suntem un club puternic și cu sportivi foarte bine pregătiți. Felicit sportivii pentru rezultatele obținute la această competiție dar și pentru rezultatele de la începutul anului competițional. Datorită celor 300 de medalii obținute până în prezent, atât pe plan național cât și internațional,  CS Real Taekwondo Team Botoșani este în continuare liderul Clasamentului General pe Cluburi in cadrul FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF la o diferență foarte mare de puncte față de surclasate. Mulțumesc părinților pentru implicarea lor la toate activitățile clubului din acest an.

Această deplasare a fost posibilă datorită contractului de finanțare neramburabilă cu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul "Taekwondo WTF – Un sport pentru educație și sănătate". Mulțumesc Primăriei Municipiului Botoșani și Consiliului Local Botoșani pentru sprijinul acordat în participarea la cele patru activități din cadrul proiectului și sperăm ca pe viitor să contimuăm și cu alte proiecte pentru a descoperi noi valori și talente botoșănene in cadrul acestei discipline sportive olimpice- TAEKWONDO WTF " (Președinte-Antrenor, CS Real Taekwondo Team Botoșani, Nicolae Pasniciuc)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Devis Mangia, după înfrângerea de la Botoşani: Golul a venit după un şut întâmplător

Vineri, 24 Noiembrie 2017
241

Acesta nu a vrut să comenteze arbitrajul spunând că analizele trebuie făcute de specialişti. Italianul a menţionat că echipa sa este una tehnică, dar s-au făcut şi unele greşeli tactic...

Costel Enache, după victoria cu CSU Craiova: Rar mi s-a întâmplat să am o mulţumire aşa mare

Vineri, 24 Noiembrie 2017
375

Costel Enache a spus că victoria, cu 1-0, în faţa Craiova a consolidat poziţia în clasament, locul IV; şi a adus consecvenţă în rezultate. Antrenorul a recunoscut că ...

Eroul Botoşaniului cu CSU Craiova, Andrei Miron: Nu am dat un asemenea gol nici la antrenamente

Vineri, 24 Noiembrie 2017
764

Modest, fundaşul botoşănean a recunoscut că nici la antrenamente nu a reuşit o asemenea execuţie şi nici nu a exersat. Acesta a explicat că a vrut să şuteze la colţul lung şi i-a ieşit ex...