Cupa Intertenis și-a desemnat câștigătorii FOTO

Cupa Intertenis și-a desemnat câștigătorii FOTO
Sambata, 12 aprilie, la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa a avut loc Cupa Intertenis, etapa nationala de tenis de masa. Competitia sportiva a adunat aproximativ 150 de participanti.

La concursul de tenis de masa jucatorii au fost impartiti in patru categorii: Open (25 de participanti), Amatori (84 de participanti), clasele V-VIII (23 de participanti) si clasele I-IV (14 participanti). Competitia sportiva a fost organizata de Misu Nistorica, presedintele CS Intertenis Botosani, Sorin Corneanu si Cornel Balauca.

Pe langa cei doi sponsori ai competitiei, Maxim Special Construct si Oti Impex, organizatorii au fost sprijiniti de Organizatia Municipala a PNL Botosani.



Concursul a inceput la ora 09.00 cu participarea copiilor de la clasele I-IV si V-VIII si a celor din categoria Amatori. Jucatorii din categoria Open au inceput competitia in jurul orei 14.00. La aceasta categorie au participat jucatorii clasati pe primele 60 de locuri, cei cu media turneelor de minim 18p, cei legitimati in divizia B, precum si jucatorii amatori cu MA 13-18. Competitia s-a incheiat la orele 21.00 iar la final s-au oferit cupe, diplome si medalii pentru primii 4 clasati la fiecare categorie si diplome si medalii pentru locurile V.

Printre liberalii care au premiat jucatorii au fost Viorel Iliuta, presedintele Organizatiei municipale a PNL Botosani, viceprimarul Catalina Lupascu, presedinta femeilor liberale din municipiu, Anca Paslaru, secretarul coordonator a Organizatiei municipale a PNL Botosani si Maricel Maxim, principalul sponsor al competitiei.



PNL sprijina miscarea fizica, sportul, in general. Iar acest concurs de tenis de masa a fost un bun prilej de a sprijini si un alt sport, nu numai fotbalul. Mai ales ca tenisul de masa este unul dintre sporturile mele favorite, a spus liberalul Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct.

Premiul I la categoria Open a fost inmanat de Viorel Iliuta, presedintele Organizatiei Municipale a PNL Botosani: Este o competitie interesanta si pe care am dorit s-o sprijinim cu mult drag. Asa cum s-a putut vedea si astazi este un sport de masa. Au fost atat amatorii care ne-au aratat frumusetea acestui sport, cat si profesionistii care ne-au prezentat un adevarat spectacol. Din punctul meu de vedere inseamna miscare fizica si este un alt mod de a-ti petrece weekendul. Cei prezenti la competitie au muncit, dar, in acelasi timp s-au si distrat. Si sper din toata inima ca jucatorii au ramas cu amintiri frumoase din Botosani.



Departamentul de comunicare al Organizatiei Municipale PNL Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
29

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
37

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
94

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...