Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Michael Ngadeu (28 de ani) a ratat transferul la Fulham, în Premier League. Fostul fundaş al Botoşaniului va rămâne la Sparta Praga, după ce mutarea a căzut în ultimele ore ale perioadei de mercato, deşi fundaşul camerunez efectuase vizita medicală. Preşedintele Slaviei Praga, dar şi fotbalistul, au reacţionat după ratarea transferului care ar fi îmbogăţit-o şi pe FC Botoşani, arata prosport.ro.

"Rămâne la Slavia, chiar dacă ne-am înţeles şi a făcut deja vizita medicală", a spus preşedintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, conform site-ului oficial al clubului praghez. Potrivit relatărilor oferite de site-ul sport.tn, ceva s-a întâmplat între cele două conduceri undeva în jurul orei 23:00, iar fotbalistul nu s-a mai transferat în Anglia.

Ngadeu a reacţionat şi el: "Sunt bine, luni mă voi alătura băieţilor, în Praga, din nou! Privesc înainte şi cred că vom avea succes pe ambele planuri, european şi local!", a spus Ngdaeu, conform aceleiaşi surse. Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit pentru ProSport despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

"Primim 20 % din transferul lui la Fulham. Sunt bani importanţi pentru club şi pentrtu atmosfera noastră financiată. Eu l-am luat din întâmplare pe Ngadeu. L-a găsit în Germania un prieten foarte bun al lui Grozavu. A avut atitudine la noi, era bun, dar nu credeam că va ajunge atât de sus. A ajuns căpitan la Botoşani, iar acum poate prinde un transfer într-un campionat foarte puternic. Eu am crezut asta, iată că am păstrat procente şi am făcut bine", spunea Iftime, pentru ProSport, înainte ca mutarea să pice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradiții și obiceiuri la țară și la oraș, în Joia Mare

astăzi, 08:09
181

Ouăle se spală cu detergent, se clătesc, se lasă la uscat, apoi se fierb în vopsea. Pe lângă ouă roșii, românii mai vopsesc ouăle și în galben, verde, albastru. Unele ...

VIDEO - Joia din Săptămâna Patimilor (Denia celor 12 Evanghelii)

astăzi, 07:12
149

Joia din Saptamana Patimilor este cunoscuta ca fiind ziua in care se citesc cele 12 Evanghelii si se scoate Sfanta Cruce in naosul bisericii. Aducerea Sfintei Cruci din Sfantul Altar si asezarea ei in...

Botoșani: Călătorie în străinătate încheiată la Urgențe!

Miercuri, 24 Aprilie 2019
1683

O călătorie în străinătate s-a terminat cât se poate de neplăcut pentru o femeie în vârstă de 58 de ani, din Botoșani. Aceasta a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe du...