Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Michael Ngadeu (28 de ani) a ratat transferul la Fulham, în Premier League. Fostul fundaş al Botoşaniului va rămâne la Sparta Praga, după ce mutarea a căzut în ultimele ore ale perioadei de mercato, deşi fundaşul camerunez efectuase vizita medicală. Preşedintele Slaviei Praga, dar şi fotbalistul, au reacţionat după ratarea transferului care ar fi îmbogăţit-o şi pe FC Botoşani, arata prosport.ro.

"Rămâne la Slavia, chiar dacă ne-am înţeles şi a făcut deja vizita medicală", a spus preşedintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, conform site-ului oficial al clubului praghez. Potrivit relatărilor oferite de site-ul sport.tn, ceva s-a întâmplat între cele două conduceri undeva în jurul orei 23:00, iar fotbalistul nu s-a mai transferat în Anglia.

Ngadeu a reacţionat şi el: "Sunt bine, luni mă voi alătura băieţilor, în Praga, din nou! Privesc înainte şi cred că vom avea succes pe ambele planuri, european şi local!", a spus Ngdaeu, conform aceleiaşi surse. Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit pentru ProSport despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

"Primim 20 % din transferul lui la Fulham. Sunt bani importanţi pentru club şi pentrtu atmosfera noastră financiată. Eu l-am luat din întâmplare pe Ngadeu. L-a găsit în Germania un prieten foarte bun al lui Grozavu. A avut atitudine la noi, era bun, dar nu credeam că va ajunge atât de sus. A ajuns căpitan la Botoşani, iar acum poate prinde un transfer într-un campionat foarte puternic. Eu am crezut asta, iată că am păstrat procente şi am făcut bine", spunea Iftime, pentru ProSport, înainte ca mutarea să pice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe drumul Manoleasa-Săveni: O femeie a fost rănită

astăzi, 18:07
132

Luni, 14 octombrie a.c., un bărbat de 54 de ani, din judeţul Constanţa, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN29, direcţia de deplasare Manoleasa-Săveni, a pierdut control...

Zeci de amenzi după o razie a polițiștilor în magazinele din Darabani!

astăzi, 15:55
102

O razie făcută de polițiști la magazinele din Darabani s-a lăsat cu zeci de amenzi aplicate proprietarilor, dar și cu mai multe bunuri confiscate.La data de 13.10.2019, poliţiştii din cadr...

Șefii unși de PSD își vor pierde funcțiile și se vor organiza noi concursuri

astăzi, 15:40
803

Încă nu au format noul guvern, dar deja șefii PNL Botoșani se gândesc la schimbări prin instituțiile județene. Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a anunțat că...