Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Michael Ngadeu (28 de ani) a ratat transferul la Fulham, în Premier League. Fostul fundaş al Botoşaniului va rămâne la Sparta Praga, după ce mutarea a căzut în ultimele ore ale perioadei de mercato, deşi fundaşul camerunez efectuase vizita medicală. Preşedintele Slaviei Praga, dar şi fotbalistul, au reacţionat după ratarea transferului care ar fi îmbogăţit-o şi pe FC Botoşani, arata prosport.ro.

"Rămâne la Slavia, chiar dacă ne-am înţeles şi a făcut deja vizita medicală", a spus preşedintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, conform site-ului oficial al clubului praghez. Potrivit relatărilor oferite de site-ul sport.tn, ceva s-a întâmplat între cele două conduceri undeva în jurul orei 23:00, iar fotbalistul nu s-a mai transferat în Anglia.

Ngadeu a reacţionat şi el: "Sunt bine, luni mă voi alătura băieţilor, în Praga, din nou! Privesc înainte şi cred că vom avea succes pe ambele planuri, european şi local!", a spus Ngdaeu, conform aceleiaşi surse. Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit pentru ProSport despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

"Primim 20 % din transferul lui la Fulham. Sunt bani importanţi pentru club şi pentrtu atmosfera noastră financiată. Eu l-am luat din întâmplare pe Ngadeu. L-a găsit în Germania un prieten foarte bun al lui Grozavu. A avut atitudine la noi, era bun, dar nu credeam că va ajunge atât de sus. A ajuns căpitan la Botoşani, iar acum poate prinde un transfer într-un campionat foarte puternic. Eu am crezut asta, iată că am păstrat procente şi am făcut bine", spunea Iftime, pentru ProSport, înainte ca mutarea să pice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD a votat pentru un candidat propriu la prezidențiale!

astăzi, 20:21
361

Partidul Social Democrat va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale din noiembrie. Decizia a fost votată în Comitetul Executiv al partidului, luni după amiază, anunță presa centrală. ...

Tânăra electrocutată la Dorohoi a murit

astăzi, 18:16
2186

Tânăra electrocutată la Dorohoi a murit în spitalul din Iaşi, în ciuda tuturor eforturilor medicilor. În vârstă de 27 de ani, din localitatea Broscăuți, ac...

Bărbat găsit înecat în apele Prutului. NU este botoșăneanul dispărut duminică

astăzi, 17:56
492

Căutările bărbatului din comuna Păltiniș, dispărut duminică în Râul Prut, continuă. Astăzi, vin în sprijin scafandri de la ISU Neamț. În schimb, un alt bărb...