Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

Cum l-a descoperit FC Botoşani pe omul care le putea aduce bani frumoşi

Michael Ngadeu (28 de ani) a ratat transferul la Fulham, în Premier League. Fostul fundaş al Botoşaniului va rămâne la Sparta Praga, după ce mutarea a căzut în ultimele ore ale perioadei de mercato, deşi fundaşul camerunez efectuase vizita medicală. Preşedintele Slaviei Praga, dar şi fotbalistul, au reacţionat după ratarea transferului care ar fi îmbogăţit-o şi pe FC Botoşani, arata prosport.ro.

"Rămâne la Slavia, chiar dacă ne-am înţeles şi a făcut deja vizita medicală", a spus preşedintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, conform site-ului oficial al clubului praghez. Potrivit relatărilor oferite de site-ul sport.tn, ceva s-a întâmplat între cele două conduceri undeva în jurul orei 23:00, iar fotbalistul nu s-a mai transferat în Anglia.

Ngadeu a reacţionat şi el: "Sunt bine, luni mă voi alătura băieţilor, în Praga, din nou! Privesc înainte şi cred că vom avea succes pe ambele planuri, european şi local!", a spus Ngdaeu, conform aceleiaşi surse. Preşedintele de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, aştepta să încaseze banii pe Ngadeu şi a vorbit pentru ProSport despre motivul cum a fost descoperit fundaşul care a fost şi căpitan la Botoşani.

"Primim 20 % din transferul lui la Fulham. Sunt bani importanţi pentru club şi pentrtu atmosfera noastră financiată. Eu l-am luat din întâmplare pe Ngadeu. L-a găsit în Germania un prieten foarte bun al lui Grozavu. A avut atitudine la noi, era bun, dar nu credeam că va ajunge atât de sus. A ajuns căpitan la Botoşani, iar acum poate prinde un transfer într-un campionat foarte puternic. Eu am crezut asta, iată că am păstrat procente şi am făcut bine", spunea Iftime, pentru ProSport, înainte ca mutarea să pice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
25

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
108

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
13

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...