Cum au sarbatorit jucatorii de la FC Botosani trecerea in Anul Nou! FOTO

Cum au sarbatorit jucatorii de la FC Botosani trecerea in Anul Nou! FOTO

   facebook.com

Pentru FC Botosani, anul 2015 a adus multe bucurii, performante, deziluzii in egala masura, insa finalul a fost de exceptie, cu patru victorii consecutive in Liga 1. 

Din punct de vedere sportiv, 2015 a fost un an care a intrat in istoria clubului botosanean cu prima participare in Europa League, cu doua partide europene pe "Municipal" si cu mandria ca o echipa puternica a Europei, Legia Varsovia, a calcat pragul orasului nostru.

In noaptea de Revelion, jucatorii, antrenorii si finantatorii si-au pus o dorinta: sa repete performanta de anul trecut si sa participe din nou in Europa League, chiar si din Play-Out. FC Botosani ocupa locul 9 in campionat, insa cu rezultate bune in cea de-a doua parte a sezonului botosanenii pot prinde din nou ultimul loc european, avand in vedere problemele financiare ale echipelor din Play-Off.



De Revelion in Grecia, Camerun, Curacao, Bulgaria si...acasa

Jucatorii de la FC Botosani au asteptat mult aceasta vacanta de iarna si au trecut in noul an alaturi de prieteni si persoanele dragi.

Capitanul Florin Acsinte a sarbatorit alaturi de sotia sa, Ioana, intr-un pub din Botosani. Gabriel Vasvari, impreuna cu sotia sa Monica, au trecut in noul an intr-un restaurant din Oradea, alaturi de fostul fundas al botosanenilor, Razvan Tincu, si iubita acestuia.

Martinus si Ngadeu au sarbatorit Revelionul acasa, alaturi de familie, in Insulele Curacao, respectiv in Camerun. Bulgarul Radoslav Dimitrov a petrecut acasa, alaturi de sotie, asta in timp ce al doilea bulgar al echipei, Plamen Iliev, a fost in vacanta intr-o statiune din Grecia.

Fundasul George Miron a avut parte de zapada in noaptea dintre ani. Acesta, impreuna cu iubita si cativa prieteni, au sarbatorit Anul Nou la o pensiune din Targu Neamt. Tot la munte a desfacut sampania si botosaneanul Mihai Bordeianu.

Cei mai multi dintre jucatorii de la FC Botosani au ciocnit paharul cu sampanie acasa, asa cum a facut si Petre Ivanovici, cel care a sarbatorit intrarea in anul 2016 la Timisoara. Si presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, a trecut in noul an acasa. Dupa ce a primit uratorii la Vorona, Sfaiter a petrecut noaptea de 31 de decembrie intr-un restaurant din Botosani.

Tot acasa, la Suceava, s-a aflat in noaptea dintre ani si fundasul Florin Plamada.










foto: facebook.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
18

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
166

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
52

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...