Cu 53 de nume pe spate! Tricolorii pregătesc un moment special la meciul cu Italia

Cu 53 de nume pe spate! Tricolorii pregătesc un moment special la meciul cu Italia

   gsp.ro

Elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, formate din numele persoanelor decedate după incendiul din clubul bucureştean.

"Naţionala" României va omagia persoanele dispărute după incendiul din clubul Colectiv în meciul cu Italia, amicalul de la începutul săptămînii viitoare. Concret, elevii lui Iordănescu vor evolua cu numere negre, în locul celor tradiţionale, albastre. Cifrele vor fi formate din numele celor 53 de victime din tragedie.

După partida ce se va desfăşura la Bologna, marţi, 21:45, Pro TV, tricourile vor fi scoase la licitație, iar banii strînși vor fi donați familiilor victimelor.

NU POT INTRA CU BANNER

În plus, se va ţine un minut de reculegere, iar fotbaliştii noştri vor evolua cu banderole negre. S-a încercat şi intrarea pe teren cu un banner special, ţinut de toţi jucătorii, însă momentul nu va avea loc. Motivul, gazdele pregătiseră deja un act asemănător, dedicat micuţilor bolnavi de cancer din Peninsulă, iar românii vor respecta opţiunea gazdelor.

MOMENT SPECIAL ŞI LA "TINERET"

Vineri, la meciul de U21 dintre România și Danemarca, contînd pentru preliminariile Euro 2017, "tricolorii" mici vor face încălzirea în tricouri negre, imprimate cu mesajul "Nu vă vom uita #Colectiv".

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
3

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
39

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
260

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...