CTP: Îmi sterg lacrimile. Nu am crezut că e posibil aşa ceva în sportul ăsta, să văd cum renaşte într-un meci!

CTP: Îmi sterg lacrimile. Nu am crezut că e posibil aşa ceva în sportul ăsta, să văd cum renaşte într-un meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul jucat de Simona Halep cu Angelique Kerber, în cadrul semifinalei de la Melbourne. El a declarat la Digi Sport 1 că meciul cu Kerber a fost unul crucial pentru cariera Simonei, jucătoarea înlocuind strategia defensivă cu un atac permanent.

"Îmi sterg lacrimile. Simona e altă Simona. O văd pentru prima oară de când mă uit la ea jucând tenis. Nu am crezut că e posibil aşa ceva în sportul ăsta, să văd cum renaşte într-un meci.

Tenisul pe care l-a jucat cu ea azi aproape că nu are nicio legătură cu ce a jucat ea până acum.

A înlocuit celebra ei defensivă smart. A atacat de fiecare dată când a avut ocazia şi când nu a avut ocazia. A speculat orice spaţiu deschis şi imediat a declanşat atacul. Nu a făcut niciodată atâtea winnere. Fireşte că a şi greşit, dar important e că în momentele când nu i-a mers, nu s-a întors la jocul ei.

Simona a continuat, a continuat, într-un dialog formidabil de priviri şi gesturi, cu un psihic formidabil.

A continuat să lovească decisiv.

Kerber e cel mai puternic adversar pe care l-a avut Simona în acest turneu, dar meciul acesta nu seamană cu Davis. Davis a fost cea care a atacat până în ultima clipă, iar Simona s-a apărat. Aici a fost cu totul altceva. Şi dacă pierdea acest meci, el se constituia ca o piatră de hotar în istoria Simonei., De acum înainte, ea ştie că are şi un al doilea joc.

Acum, Simona s-a dovedit stăpână pe al doilea joc: jocul de atac.

În momentul în care a avut două mingi de meci Kerber, am avut o siguranţă în mine că nu va pierde Simona, după tot ce am văzut-o jucând. După atitudinea ei formidabilă, am simţit că nu va pierde.

Simona nu a avut nicio treabă cu adversara, cu tuşele, cu banda, a avut treabă doar cu mingea în acest meci nu a jucat cum a vrut mingea, a încercat să o stăpânească şi a reuşit. E cel mai important meci din cariera Simonei Halep.

Indiferent de rezultatul de sâmbătă, cariera Simonei a făcut un salt uriaş prin modul în care a jucat. Şi dacă îl pierdea, s-ar fi putut întâmpla, meciul acesta rămânea crucial pentru jocul ei viitor", a declarat Cristian Tudor Popescu intr-o intervenţie prin telefon la Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...