C.S.S. si L.P.S se unesc pentru FC Botosani! Doua grupe de juniori in campionatul national cu antrenori noi!

C.S.S. si L.P.S se unesc pentru FC Botosani! Doua grupe de juniori in campionatul national cu antrenori noi!
FC Botosani vrea sa puna accent mai mult pe juniorii botosaneni, dupa ce Federatia Romana de Fotbal a obligat cluburile din Liga 1 sa foloseasca jucatori sub 21 de ani. 

Conducerea clubului de Liga 1 a organizat mai multe meciuri amicale in care a testat juniorii A si B de la LPS Botosani si CSS Botosani. In urma acestor meciuri s-a decis ca cele doua cluburi sa puna la dispozitia celor de la FC Botosani cei mai buni jucatori. 

Astfel, echipa de Juniori A a FC Botosani va fi condusa de Daniel Schiopu, care va fi antrenor principal, dar si de Paul Cucu, ambii de la CSS Botosani, in timp ce formatia de Juniori B va fi antrenata de prof. Catalin Chirila, de la LPS Botosani.

Inca se discuta despre terenurile pe care vor juca cele doua echipe, in calcule fiind luate stadioanele de la Ipotesti si Roma.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1175

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
387

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
296

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...