CSS Botosani, invinsa cu 7-3 de Dinamo Bucuresti, intr-un meci cu trei penalty-uri si un cartonas rosu! Schiopu suparat pe arbitru!

CSS Botosani, invinsa cu 7-3 de Dinamo Bucuresti, intr-un meci cu trei penalty-uri si un cartonas rosu! Schiopu suparat pe arbitru!
Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Scolar Botosani, grupa 1997, a pierdut si cel de-al doilea meci din cadrul Turneului Semifinal de la Constanta.

Botosanenii au intalnit echipa celor de la Dinamo Bucuresti, pierzand cu scorul de 7-3. Golurile echipei noastre au fost reusite de Andrei Burlacu, Dan Miculaiciuc si Bogdan Aslan.

La finalul partidei, antrenorul Daniel Schiopu s-au aratat extrem de nemultumit de arbitrajul centralului Ionel Ivan din Braila, care a dictat trei lovituri de la 11 m pentru dinamovisti si un cartonas rosu pentru botosaneni.

"Daca in primul meci cei de la Viitorul au fost clar peste noi, cu Dinamo am jucat de la egal la egal. Ne-au condus cu 2-0, am revenit, 2-1, apoi 3-2, 4-3, dar cum ne apropiam la un gol diferenta nu ne mai lasa sa jucam. Ba le dadea penalty-uri, ba ridica la noi offside. Mi-a si eliminat un jucator. Viitorul are o echipa buna, cu jucatori de calitate si cred ca este favorita acestei grupe", a declarat prof. Daniel Schiopu.

Urmatorul meci al botosanenilor va avea loc miercuri, 4 mai, cu CSMS Iasi, insa in aceasta partida CSS Botosani nu va putea miza pe Dragos Bubutanu, eliminat in meciul cu alb-rosii si pe Andrei Burlacu, care a acumulat doua cartonase galbene si este suspendat.

Rezultate etapa 1:

CSS Botosani - Viitorul Constanta 1-8
Dinamo Bucuresti - CSMS Iasi 4-0

Rezultate etapa 2:

Viitorul Constanta - CSMS Iasi 8-0
CSS Botosani - Dinamo Bucuresti 3-7

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
77

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...