CSS Botosani `97, lider in campionatul national, dupa 4-0 cu Ceahlaul! Atacant botosanean cu 17 goluri!

CSS Botosani `97, lider in campionatul national, dupa 4-0 cu Ceahlaul! Atacant botosanean cu 17 goluri!

 Flavius Anton (CSS Botosani - albastru)  

 Juniorii B de la CSS Botosani, antrenati de prof. Daniel Schiopu, sunt liderii la zi ai clasamentului Seriei 1 a campionatului national.

Botosanenii au avut un start perfect de sezon si dupa cinci etape ocupa locul 1 cu un numar de 13 puncte. Etapa trecuta, CSS Botosani, cu jucatori nascuti in anii 1997 si 1998, a invins la scor pe FC Vaslui, cu 9-0, chiar la vasluieni acasa, iar duminica, "pustii" lui Schiopu au invins cu 4-0 pe juniorii celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. 

Pe locul secund in Seria 1 se afla CSMS Iasi, tot cu 13 puncte, dar cu un golaveraj mai slab, botosanenii reusind sa inscrie 29 de goluri, primind doar 5. 

Unul din cei mai in forma atacanti de la CSS Botosani `97 este Andrei Burlacu (foto sus), care a marcat in 6 meciuri 17 goluri, fiind goalgheterul seriei.

Juniorii A de la CSS Botosani, pregatiti de prof. Sorin Iordache, au pierdut duminica pe teren propriu cu scorul de 3-1 tot in compania celor de la Piatra Neamt. 

Celelalte echipe botosanene de la FC Botosani nu au jucat in aceasta etapa, intrucat LPS Vaslui s-a retras in campionat. Juniorii A, antrenati de prof. Catalin Chirila, ocupa locul 9 cu o victorie, un egal si doia infrangeri, in timp ce Juniorii B, pregatiti de prof. Cristian Frumuz, sunt pe locul 10 cu un egal si trei infrangeri.

In etapa urmatoare vor fi urmatoarele partide:

FC Botosani - LPS Piatra Neamt

LPS Suceava - CSS Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
5

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
29

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
27

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...