CSMS Iasi eliminata din Europa League! Ngadeu merge in turul III cu Slavia Praga!

CSMS Iasi eliminata din Europa League! Ngadeu merge in turul III cu Slavia Praga!

 Michael Ngadeu  

CSMS Iaşi a ratat calificarea în turul trei preliminar din Europa League, la Split. După 2-2 pe teren propriu, în meciul tur, ieşenii au pierdut manşa a doua cu Hajduk, scor 1-2.

Obligaţi să înscrie pentru a merge mai departe, elevii lui Nicolo Napoli au început mai bine şi au ratat şansa de a deschide scorul prin Piccioni şi Bole. Golul a venit, în schimb, în poarta lui Grahovac. În minutul 22, croaţii au marcat prin Fran Tudor, care a trimis mingea în poartă cu o execuţie spectaculoasă din interiorul careului.

Avantajul gazdelor nu a durat decât patru minute. CSMS Iaşi a egalat în minutul 26, când botosaneanul Alexandru Ciucur a înscris cu un şut plasat de la marginea careului. După o oră de joc, moldovenii au ratat cea mai mare ocazie a meciului. După o fază construită excelent, Vasile Gheorghe a apărut nemarcat în careul gazdelor, dar mingea trimisă de mijlocaşul ieşenilor a fost respinsă de pe linia porţii de Jefferson.

Grahovac s-a opus şi el la un şut periculos al lui Vlasic, în minutul 64, dar, la fel ca în confruntarea din Copou, ieşenii au primit gol pe final. Marcator şi în tur, Ohandza a stabilit scorul final în minutul 90, când a trimis la colţul lung din interiorul careului.

"Misu" s-a calificat in turul 3

Fostul capitan al botosanenilor, Michael Ngadeu, a reusit sa treaca in turul trei preliminar, dupa ce echipa sa a invins cu scorul cu 2-0 pe cei de la Levadia (Estonia).

In tur Slavia Praga a pierdut cu scorul de 3-1 si aveau nevoie de doua goluri marcate, fara sa primeasca gol, ceea ce a si reusit. In tur Ngadeu a jucat 90 de minute, iar in partida de aseara a intrat in minutul 75.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
126

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
92

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
85

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...