CSM Botoșani și-a prezentat noii membri. Ce așteptări au cei trei jucători

CSM Botoșani și-a prezentat noii membri. Ce așteptări au cei trei jucători
CSM Botoșani și-a prezentat noii jucători, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Cei trei membri proaspăți ai echipei botoșănene de handbal sunt transferați de la CSU Suceava și se arată optimiști cu privire la viitoarea lor prestație.
 
Florin Ciubotariu
 
Vin din postura de jucător liber. În ultimii trei ani, am evoluat pentru echipa din orașul meu natal, CSU Suceava. Am reușit să obțin performațe notabile. Am gânduri optimiste. Un oraș ca Botoșani merită o echipă de handbal cu care să se mândrească, sunt toate condițiile pentru a face performanță, sala polivalentă arată excelent pentru a găzdui meciuri importante de primă ligă.
 
Personal, cel mai important e jocul, să îmi ajut colegii și în teren, și în afara lui, să sudăm o echipă, un nucleu. Pentru început îmi doresc să îndeplinim obiectivele trasate de club, să for ajut colemăm o echipă competitivă și să le oferim suporterilor din Botoșani satisfacție a jocului prestat de noi atunci când vor veni la meciurile noastre.

De asemenea, un rol foarte important în venirea noastră l-a avut președintele clubului, Cătălin Stoleru, care a dorit mult să ne alăturăm proiectului său. Așa că vom face tot posibilul să-l răsplătim pentru încrederea acordată.

 
Bogdan Șoldănescu
 
Am venit cu gânduri pozitive la Botoșani. Mi s-a prezentat un proiect de către domnul președinte, din punctul meu de vedere, cu niște obiective realizabile. Cred că, cu plusul nostru de experiență, putem forma o echipă care să bată la nivel național.
 
Jucătorul a încheiat, de altfel, un acord valabil trei sezoane, cu CSM Botoșani.
 
Cristian Adomnicăi 
 
Sunt originar din Suceava. Mi-am început cariera la Poli Timișoara, am fost prin mai multe echipe, iar acum un an m-am întors la echipa orașului meu natal. Acum vin la Botoșani, cu gânduri bune. Am fost atras și convins de proiectul în sine, foarte bine elaborat, și sper să ajut handbalul din Botoșani să ajungă cât mai sus. Cea mai frumoasă amintire a mea este de acum doi ani, când am câștigat Cupa Challenge. Copil fiind, când vedeam la televizor un sportiv în timp ce ridica o cupă deasupra capului, era ceva senzațional. De atunci, cupele sunt un țel pentru mine. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tabăra de jurnalism pentru copii organizată în Botoșani a ajuns la a patra ediție

astăzi, 22:21
40

În perioada 7-12 august, la Șoldănești, în județul Botoșani, va avea loc cea de-a IV-a ediție a Taberei de Jurnalism “Ai noștri tineri”. Organizată de Asociația Buzzme...

Grupul de firme FORMENS: noi direcții de business pentru Botoșani. Investiție importantă în Darabani

astăzi, 20:11
661

Un moment important în dezvoltarea Grupului de Firme Formens (GFF) s-a adus în atenția publică joi, 18 iulie a.c., prin anunțarea planului de dezvoltare a grupului, pentru perioada 2019-2022. L...

Ea este Simona, din Botoșani. Iar de profesie, este campioană

astăzi, 12:51
1723

Se numește Simona Geanina Radiș și tocmai ce a dus numele României, împreună cu prietena ei, Nicoleta Ancuța Bodnar, în fruntea clasamentului Cupei Mondiale de Canotaj, desfășurată la Rott...